Logga in
Tanja Dyredand och Lakshmisweden inleder nytt samarbete

4e Chakra-balans 2 video
20 mars 2019

LakshmiSweden inleder samarbete med Tanja Dyredand

Vi har utvecklat ett helt nytt grepp inom behandlande terapier, där vi tar hjälp av många av olika media som idag står till buds. Lakshmi har 30 års erfarenhet av ayurveda, ekologisk hudvård och många behandlingar för hudvård, kroppsvård, massage, fotvård mm.
Denna kunskap kombinerar vi nu med Yoga filosofin och har sytt ihop ett koncept där din salong kan utföra kraftfulla och läkande behandlingar samtidigt som kunden kan ta del av en helande guide för chakrabalansering. Du kan följa inspiration för att balansera dina sju framstående chakran med inlägg här och också filmer, guidade meditationer och yogaposer på Youtube.
Denna helande guide kommer i olika avsnitt att gå igenom varje chakra och vilka dess framstående egenskaper är. För att sedan ge dig härlig inspiration om hur du kan balansera dem. Det blir som ett litet smörgåsbord varifrån du kan hitta det du själv gillar. Vi kommer att djupdyka i eteriska oljor, dofter, ljud, mantran, kristaller.

Vi börjar med Hjärtchakrat i mars och sen lägger vi upp, med jämna mellan rum under många månader, 1 chakra år gången, se nedan länkar.

Länk till Tanya Dyredand
Youtube för chakra nr 4

Där finner du också Tanjas matnyttiga blogg om hjärtchakrat.


Länk till:
Lakshmi terapeuter
Lakshmi chakra behandlingar
Webb shoppen Eteriska oljor/chakra oljor mm
Instagram och Facebook: @LakshmiSweden

Vill du veta mer om vilka rädslor som ofta manifesterar sig i chakra och vilka besvär de leder till, läs Lars Olssons Blogg

Skapa balans i din hud dina hormoner
Chakra-balans råd


För dig som vill lära dig Lakshmi Chakra-balans konceptet och kursanmälan. OBS vi kommer utföra fler kortkurser nu under våren på många orter med kort varsel, så anmäl ditt intresse så vi vet att du vill lära dig detta.