Logga in

MISSION - UPPDRAG
To spread love for Mother Nature
by infusing well-being into people’s hearts through beauty rituals and 
organic products in constant evolution.

Tidlös skönhet, en gåva från uråldrig visdom. Lakshmi föddes ur en djup passion för Fjärran Östern och den tusenåriga Ayurveda-visdomen. Lakshmi har utvecklat en extraordinär kosmetisk serie som kombinerar urgamla kunskaper från Ayurveda, naturmedicin och aromterapi. Lakshmi använder modern forskning, avancerad produktionsteknik, kombinerar detta med kunskapen om hur man bereder ekologiska råvaror och ingredienser till aktiva och sköna produkter för en vacker och strålande hud passande alla hudtyper ( inkl Vata , Pitta och Kapha).
Lakshmi uppdrag är att bidra till utvecklingen och spridningen av medvetande och holistisk kunskap för att förbättra livskvaliteten för människor. Att lära sig att leva med lyhördhet och respekt för alla levande djur, växter och miljö på vår planet. Lakshmi är öppna för alla initiativ på hela planeten som drivs av motivet att leva naturligt hälsosamt, glädjefyllt och kreativt.
Lakshmi erbjuder ett komplett utbud av utbildningar strukturerade genom att kombinera djup kunskap och lämpliga praktiska metoder. Lakshmi erbjuder även ett brett sortiment av naturliga produkter som bygger på “att intelligensen från Moder Natur” finns innesluten i alla växter. Lakshmi erbjuder dig med kärlek och glädje denna gåva - ett utomordentligt friskt, vackert, glädjefyllt och harmoniskt liv. Yttre skönhet beror på inre skönhet. Huden speglar hälsa, välbefinnande, glädje, inre balans, eller obalanser, problem och sjukdomar. Den verkliga skönheten och perfekt hälsan uppnår vi människor när vi lever i total harmoni med naturlagarna och universum. Med själ, kropp och ande I perfekt harmoni tillåts "Ojas" (subtil energi) träda fram i sin helhet.