Logga in
Finns inte så många i lager.
Du har lagt till en vara i kundvagnen!
826

Salongsritualer

ANTI-AGE Rerversal < 40 år

För hud upp till 40 års ålder. 2:a Chakra- färg: orange. Sten: Karneol.

Kvinnor förknippade med denna kristall upplever maximal expansion: det är "JAG KÄNNER", ålder, åldern för kreativitet, självkännedom och kreativ energi. Upp till 40 års ålder är huden fortfarande ung, men inte som vid tjugo: den första rynkor uppstår och huden börjar behöva mer näring. I denna åldersgrupp, är kvinnor fortfarande i full förvandling, med graviditeter och hormonella toppar som kräver hydrering. Hon lever ett fullt liv av frenetisk rytm och nyckelorden är "nära och återfukta". I det här fallet är Antiage-ritualen en riktig förebyggande behandling med koncentrerad antioxidantverkan.

Alla fem sinnen är involverade under Lakshmi alla ritualer för maximal njutning och resultat.


ANTI-AGE Timeless < 50 år

För hud upp till 50 år. 3:e Chakra- färg: gul. Sten: Citrinkvarts.

En kvinna över 40 har tillräckligt erfarenhet och mognad att upptäcka nya sidor av sig själv, ger mer utrymme till hennes inre styrka och till vad som verkligen betyder något i hennes liv. Det är "JAG GÖR" ålder där en kvinna, medveten av sina egna egenskaper och behov, finner mer stabilitet genom att ge full röst till personligt uttryck och självhävdelse, förutom viljestyrka.

Över 40 huden börjar bli mer krävande. Nya hormonell cykler kräver näringsämnen och

ämnen och vitaminer att stödja huden. I det här fallet är Antiage-ritualen en riktig underhållsbehandling samtidigt som den också behandlar de första rynkorna

ANTI-AGE Guld  50+ år

För hud över 50. 7:e Chakra, färg: lila. Sten: Ametist.

En kvinna som är fullt medveten om sig själv, upplyst och självständig, när är i balans, använder hon sin styrka, mod och visdom att förbättra livskvaliteten för henne och de omkring henne.

Det är "JAG VET"-åldern där medvetenhet, koppling till det större helhet och visdom gör henne till en fokuserad kvinna, vem vet hur att analysera situationer och begrunda, för först nu har hon ett förnyad och bredare perspektiv. Hudmärken och förlust av ton kan förekomma över 50. Huden blir ännu tunnare: en ny cykel har börjat, en ny utveckling väntar.

I det här fallet är Antiage-ritualen en realtidsmaskin som föryngrar, fyller upp och omstrukturerar huden.

Relaterade produkter