Logga in
Lakshmichakrabalans, TanjaDyredand, samarbete. yoga, ayurveda

5e Chakra-balans
24 maj 2019

Vi har utvecklat ett helt nytt grepp inom behandlande terapier, där vi tar hjälp av många av olika media som idag står till buds. Lakshmi har 30 års erfarenhet av ayurveda, ekologisk hudvård och många behandlingar för hudvård, kroppsvård, massage, fotvård mm.
Denna kunskap kombinerar vi nu med Yoga filosofin och har sytt ihop ett koncept där din salong kan utföra kraftfulla och läkande behandlingar samtidigt som kunden kan ta del av en helande guide för chakrabalansering. Du kan följa inspiration för att balansera dina sju framstående chakran med inlägg här och också filmer, guidade meditationer och yogaposer på Youtube.
Denna helande guide kommer i olika avsnitt att gå igenom varje chakra och vilka dess framstående egenskaper är. För att sedan ge dig härlig inspiration om hur du kan balansera dem. Det blir som ett litet smörgåsbord varifrån du kan hitta det du själv gillar. Vi kommer att djupdyka i eteriska oljor, dofter, ljud, mantran, kristaller.

Nu är det daxs för Hals chakrat.

Länk till Tanya Dyredand blogg
och och alla Youtube länkar


Du finner oss oxså på:
Instagram och Facebook: @LakshmiSweden

Vill du veta mer om vilka rädslor som ofta manifesterar sig i chakra och vilka besvär de leder till, läs Lars Olssons Blogg
Skapa balans i din hud dina hormoner
Chakra-balans råd (uppdateras löpande)

För dig som vill lära dig Lakshmi Chakra-balans konceptet och kursanmälan, finner du det på vår hemsida under utbildning.

OBS Missa inte workshop med Tanja Dyredand och Lakshmi 15 sept på Hälsans hus