Logga in
Finns inte så många i lager.
Du har lagt till en vara i kundvagnen!

BASOLJOR

Vegatabliska, kallpressade av absolut högsta kvalitet.  
Kallpressade växtoljor Alla växtoljor vi använder som t ex sesamolja, argan olja och jojobaolja, är kallpressade, vilket gör att de behåller alla positiva egenskaper. LAKSHMI använder inget animaliskt fett och inga petroleumbaserade oljor eftersom de inte kan tas upp till fullo av vår hud. Många växtoljor extraheras med kemiska lösningsmedel som blir kvar i oljorna även efter att de “renats”. Det är också vanligt att växtoljorna varmpressas. Bägge metoderna är inte bra för de skadar de känsliga oljornas kemiska struktur. När dessa oljor sedan används på huden eller i matlagning förgiftar de hud och kropp långsamt men säkert.

BLANDADE OLJOR

Synergiblandningar.  
- Neutral massage, som använd med fördel i ansiktsmassgen. Du blanda din egna massageolja beroende på hudens konstitution.
- Neutral massage kräm, som använd med fördel i kroppsmassage. Du blanda din egna massageolja beroende på hudens konstitution.

AYURVEDA MASSAGEOLJOR

Synergiblandningar.  
För Vata/Pitta/Kapha, extremt rika med 10-12 basoljor och 10-12 eteriska oljor. Med ekologiska oljor är dessa unika oljor som kan användas för Ayurveda massage men också för hemmabruk 

CHAKRA OLJOR


- En serie chakra oljor (7 st) färdiga att använda på de olika chakra punkterna - används med fördel hemma innan meditation eller yoga, likaväl på salong.