Finns inte så många i lager.
Du har lagt till en vara i kundvagnen!
Logga in
Refreshing Shaving Gel

Refreshing Shaving Gel


Rakgel

Säkerställer en bekväm rakning för alla hudtyper, även de mest känsliga.
En speciell konsistens för en effektiv rakning med hyvel. Genomskinlig gel gör att du lätt ser vila områden som ska rakas. Återfuktar huden och förser den med aktiva substanser för en lugnande och dämpande effekt på rodnader. Säkerställer  rakning utan sår, huden lämnas jämn, perfekt och utan irritation. Med aktiva ingredienser som fungerar som bromsar hudens ålderman.
Berikad med extrakt av Sandelträ, Litsea Cubeba, Patchouli, Aloe, Mallow, Althea och Arnica,
Denna rakgel skyddar huden och förser den med aktiva ämnen som är lugnande och dämpande. Olika citrus och rosmarin eteriska oljor förhindrar inflammation i hårsäckarna och rodnader orsakade av rakhyveln. Avokadosolja och hyaluronsyra skyddar, ger näring och återfuktar huden.

184 kr inkl moms

Lagerstatus: Lågt saldo
Artikelnr: 883
Volym 150 ml
Huvudingredienser Inci Användning

Huvudingredienser:

Persea gratissima, avocado olja (*). Som är rik på omättade fettsyror, vitaminer A, D, E, omega 3, lecitin, antioxidanter, kalium och proteiner. Oljan tränger djupt in i huden och absorberas snabbt, vilket gynnar assimileringen av de viktiga näringsämnena i huden. Den är särskilt lämplig för torr, känslig, mogen och skadad hud (eksem).

Aloe Barbadensis erbjuder många fördelaktiga egenskaper för huden. Ur en kemisk synpunkt är den rik på komplexa kolhydrater med immunstimulerande egenskaper och innehåller andra olika värdefulla ämnen som mineralsalter, vitaminer, aminosyror, organiska syror, fosfolipider, enzymer, ligniner och saponiner. Traditionellt känd för att läka sår och olika hudsjukdomar; studier har visat att  aloe också bidrar till att läka brännskador och hudskador, skydda huden mot infektioner och mykoser samt ha en regenererande funktion.

Santalumalbum, sandelträolja. Den huvudsakliga ingrediensen (90%) i sandelträ är santalol, vilken är känd för följande egenskaper: antibakteriell, lugnande, antidepressiv och även ett afrodisiakum. Sandelträ är en av de mildaste oljorna passar utmärkt för irriterad och känslig hud. Santalol har också en balanserande och läkande effekt; därför är oljan också lämplig för akne och solbränna.

Litsea cubeba frukt eterisk olja är känd som änglarnas doft med sin ljuvliga doft som har en naturligt lugnande verkan. Dess delikata doft som likna citron och citron verbena, bidrar till att minska sömnbesvär, nervositet och samtidigt ladda kroppen. Några droppar Litsea Cubeba ger  huden ökad spänst, hjälper till att slappna av och frigöra positiva energier för din huds välbefinnande.

Pogostemon cablinolja, patchouliolja är känd för att balansera produktionen av talg. Det ökar också hudens elasticitet, minskar små ärr, hudbristningar och slätar ut rynkor. Det har också en avsvällande, antiinflammatoriska och antiseptiska egenskaper.

Amyris balsamifera barkolja. Denna eteriska olja, med doft som sandelträ, har avsvällande egenskaper på cirkulations- och lymfsystemet och en avslappnande effekt på nervsystemet.