Logga in
Eterisk olja oness and growth

Oneness o Growth
15 oktober 2019

Lakshmi presenterade en helt ny unik eterisk oljeblandning inför 30 års jubileet. LIMITED EDITION.
Lydia Bosson skapade denna synergi av 27 olika eteriska oljor - en helt magisk blandning.


"TILLVÄXT & ONENESS"

är en blandning av fräscha, uppfriskande, kryddiga, söta och omhuldande eteriska oljor. Denna blandning renar luften, dina fysiska och subtila kroppar och aktiverar samtidigt cirkulationen av Prana / Qi. Denna sofistikerade doft balanserar nervsystemet, stimulerar produktionen av dopamin och noradrenalin, skapar utrymme för en ny början och förbinder dig med källan till dina känslor. Detta gör att du kan sätta saker på sin rätta plats igen.
När du känner dig ensam, isolerad, när det är svårt att få kontakt med andra, är det viktigt att hitta orsakerna till varför du känner så; för att sedan släppa dem.

TILLVÄXT & ONENESS skapar en länk mellan rot-, hjärta- och kronchakraerna och öppnar därmed hjärtat och hjälper dig att känna kontakt med din omgivning, dina osynliga guider, naturen och alla levande varelser.

Kort om dess olika oljor:
Skotts tall och hemlock gynnar syresättning, utvidgar lungorna och hjärtat och hjälper till regenerera med lätthet. Kardemumma och brasiliansk peppar hjälper till att transformera och integrera erfarenheter; Geranium, lavender och palmarosa är kända för sin magiska förmåga att läka sår på en fysisk och subtil nivå. Himalaya cedar lär dig konsten att se klart (inre och yttre seende) medan Nejlika och kanel en kryddig noter som bryter isen och underlätta värmen i relationer. Ylang Ylang inbjuder dig att släppa taget och tillåta du ska vara sensuell och drömma.

Läs mer om de andra oljorna som ingår, på vår hemsida:

Här kommer också ett axplock hur du kan använda denna olja:
Du vill ta en paus, du vill återansluta ditt sinne till din kropp:

- Lägg några droppar av blandningen i dina händer. Gnugga ihop händerna, placera dem framför ditt ansikte och andas in doften med slutna ögon och:
- Placera händerna i en bönposition framför bröstet ett ögonblick och placera ditt medvetande högst upp på ditt huvud.
- Observera att ditt andetag och tankar som kommer och går i 3 minuter.

Många fler tips finner du på vår hemsida: