Logga in

Nya Vata-hudvårdserien
21 februari 2022

Lakshmi lanserar nu under våren en ny serie för torr och tunn hud.
En hudtyp ofta kopplad till den snabba och kreativa ayurveda dosha typen - vata.
Därför skapade vi en mer praktisk, smal serie för vata hemmaritualer med utvalda aktiva ingredienser för att skapa en:

EN LIGHTING/BLEKANDE SERIE som

- motverkar grå o matt hy

- ökar spänsten och ger

- ökad kompakthet (lyftande effekt)

Serien besår i:

A. Multi-funktions rengöring - 3 i 1

1. Effektiv rengöring – närande och rengörande

2. Exfolierande effekt pga frukt syror

3. Balanserande och stärkande

B. Två olje serum, ett som används i massage, rik på A och E vitamin och en för hemma bruk (med Katafrey för ökad fuktbindning)

C. En fuktgivande mask med pre-biotika - en bost för trött hud

D. En 24 timmar kräm, för ökad spänst och lyftande effekt ( en peptid med botox liknande effekt)

Vata hud är tunn, med nästan osynliga porer som tenderar att stängas lätt; den har en cellomsättning som ofta accelereras. Den ser matt, grå och torr ut. Som ett resultat har huden svårt absorbera den näring den förtjänar, eftersom torrheten och lagret av döda celler inte tillåter ens den bästa aktiva ingrediensen att tränga in. Bristen på penetrering orsakar en dominoeffekt: huden blir torrare och tenderar att se allt mattare och dränerad ut, saknar lyster och med tydliga tecken på tidigt åldrande. Följaktligen lider Vatas hud alltmer av tecken på åldrande, särskilt runt ögon och läppar?


Lakshmi har designat en serie som är ett koncentrat av vitaliserande aktiva ingredienser som är praktiska att använda, perfekt för Vata Dosha personligheten, som gillar snabbhet och funktionalitet. Glykolsyra och fruktsyror rengör huden och sätter igång cellregenereringsprocessen. 

Proteasyl RDl TP POE LS 9818 med Pisum Sativum-extrakt (ärtextrakt), en polypeptidaktiv ingrediens extraherad från frön från ärter, förbättrar snabbt hudens elasticitet, balanserar hudens regenerativa processer och ökar ... läs mer gå till webb sidan om vata hud