Logga in

Lakshmi tackar Indiska för annonseringshjälpen
14 maj 2020
Indiskas vd, Karin Lindahl vill göra vad hon kan för att hjälpa andra företag i krisen som råder.

"Vi på Indiska, och många med oss, står just nu inför vår största utmaning någonsin – och kommer inte ta oss igenom den här krisen på egen hand. Vi behöver hjälpa varandra och göra vad vi kan för att #Theshowmustgoon. Därför erbjuder vi nu företag chansen att annonsera helt gratis i våra kanaler – med över 700 000 kunder.

Ensam har aldrig varit starkast, vilket nu är tydligare än någonsin. Vi behöver gå samman för att ta oss igenom den här krisen, och det är nu! Därför erbjuder vi på Indiska, företag från alla krisdrabbade branscher chansen att annonsera gratis i våra kanaler". 

Hela pressmeddelande här

Lars Olsson på svarar så här:

"Lakshmi Sweden vill rikta ett stort TACK till Indiska som erbjuder företag gratis annonser med hopp om att #Theshowmustgoon.
...
Vi befinner oss i en mycket allvarlig situation i hela det moderna samhället. Visst är pandemin 
som härjar i första hand en fråga om liv, hälsa och sjukvård, men det är så mycket mer. Det är en väldigt viktig vattendelare för vårt samhälle och vår livsstil. Vi måste tänka nytt och vara extremt kreativa. 

Vi håller med Indiska i sin analys, tillsammans blir vi starkare, precis som i naturen så hjälper det stora trädet och det lilla biet varann. De måste samarbeta, de är helt beroende av varann för att överleva och utvecklas. 
Lakshmi* i Sverige är ett företag som förser många terapeuter, massörer och hudterapeuter med produkter de behöver för sin verksamhet. Dessa, ofta ensamföretagare, är de som drabbas extra, då de sällan får vara med i statens stödpaket. Politiker och media glömmer ofta bort denna grupp av enskilda näringsidkare. Dessa terapeuter, salonger och spa-anläggningar gör stor samhällsnytta, stärker folks välbefinnande och förebygger hälsa ... "

Hela LakshmiSweden press meddelande här

Annonseringen ser via Indiskas nyhetsbrev till ca 630 000 följare och via Instagram Story med 90 000 följare, under v. 21.