Logga in

Lakshmi fördjupar sin EKO-profil
18 december 2020

Lakshmi lansera nu en ny produkt serie - Netra Hamsa Ögon serie
Men också en helt ny idé där man fördjupat sin mission och sin filosofi - vikten av att vårda miljön och även Lakshmis rötter i det österländska tänkandet.

Francesca Canteri berättar här mer om Nya Lakshmi (Youtube).


NETRA HAMSA
Ögon: de är spegeln som visar tidens gång, ditt sätt att leva, dina spänningar och allt du helst inte vill säga. Svullnader, påsar, mörka ringar och uttryckslinjer förtar ofta det vackra ögonområdet. Huden runt ögonen är fem gånger tunnare än resten av ansiktet och den sisar oftast de första tecken på trötthet, utmattning och stress.

Detta område, är särskilt utsatt för yttre aggressiva miljöföroreningar och utsätts för upprepade ögonmuskelrörelser, vilket leder till att huden åldras snabbare.

Det finns tre problem som ögonområdet besväras mest av: mörka ringar orsakas av förändringar i mikroskopiska kapillärer, påsar och rynkor (fina och djupare). De största orsakerna till dessa besvär är den stora belastningen som ögonens ständiga rörelser innebär och dess extrema känslighet för faktorer som föroreningar, sol, rök eller långa (arbetstider) framför TV, dator eller mobiler.

För att bevara ett ungdomligt utseende så länge som möjligt är det bättre att inte hoppa över "ögonbehandlingarna", som bör börja vid 25.

Lakshmis Netra Eye Contour Line innehåller produkter speciellt utformade för det känsliga ögonkonturområdet.

Dessa produkter är speciellt utformade att passa ögonområdet; med en lätt konsistens som snabbt absorberas utan att behöva masseras in i huden under lång tid.

Mer information finner du på vår hemsida