Finns inte så många i lager.
Du har lagt till en vara i kundvagnen!
Logga in
Intensive Nourishing cream - kokos, magnolia ekologisk hudvårdIntensive Nourishing cream - kokos, magnolia nyhet

Intensive Nourishing cream - kokos, magnolia


En sammetslen kräm, en elixir av skönhet som gör att din hud mår bra
Mjuk, fylld med aktiva ingredienser som näringsrika och skyddande kokosnötoljan, elastiserade söt mandelolja, kakaosmör och sheasmör samt rynk-förebyggande; kinesisk magnoliaextrakt; vilken ger näring och återfuktar huden.
Efter ett bad eller dusch smörj in denna kokosnöt- och magnoliakrämen så lämnar den huden skön, näringsberikad, återfuktad och med en utsökt doft.

Användning:
Passar alla hudtyper.

Använd varje dag på din kropp, efter ett bad eller dusch, och smörj försiktigt in i huden. Dess lätta textur gör att den absorberas lätt och lämnar en söt behaglig doft på huden.

478.3 kr inkl moms
382.64 kr exkl moms

Lagerstatus: Tillfälligt slut
Artikelnr: 57018
Volym 250ml
Huvudingredienser Inci

Basen i Julkrämen innehåller vegetabiliska fet-proteiner med extremt återfuktande egenskaper

Kokosolja en elixir av ungdom med en doft som påminner dig om sommaren. Kokosolja är rik på mättade fettsyror, i synnerhet laurinsyra, som har en närande, mjukgörande och reparerande verkan. Den är rik på vitamin E och K och järn, vilket gör huden starkare. Forskare har funnit att kokosolja har en SPF (solskyddsfaktor) på 4.

Shea Butter mjukgör, regenererar och skyddar huden. Den är rik på vitaminerna A och D som vitaliserar huden, E-vitamin med syreberikande egenskaper och vitamin F som förbättrar hudens elasticitet.

Kakaosmör har närande och skyddande egenskaper tack vare dess fettsyror; Det innehåller också polyfenoler som bekämpar fria radikaler, E-vitamin, en naturlig antioxidant, fytosteroler med antiinflammatoriska och reparerande verkan och squalen, en av huvudkomponenterna i hudens talg som är viktig då den bromsar hudens läckage av fukt.

Magnolia Biondii; extrakt av kinesiska magnolia blommor och knoppar, med fuktgivande och lugnande egenskaper, även vid solbränna. Magnolia blommor innehåller många aktiva ingredienser, varav två är mycket viktiga. Dessa är magnolol och honokiol, vilka minskar inflammation. Extraktet skyddar huden mot skadliga substanser. Det stimulerar immunsystemet, har kända anti-rynk egenskaper, bekämpar fria radikaler, lugnar allergier, hudirritationer, klåda och accelererar hudregenerering.

Mandelolja är känd för sin skonsamma verkan och har använts i århundraden inom hudvård. Den tolereras väl av känslig hud och dess fettsyror, som liknar hudens lipider, den absorberas lätt och gynnar bildandet av ett naturligt skyddande skikt (syramantel-talg) som skyddar huden mot uttorkning och lämnar den mjuk och len.

Solrosfrö extrakt. Antioxidant, närande, med anti-inflammatoriska och anti-rynk fördelar.