Finns inte så många i lager.
Du har lagt till en vara i kundvagnen!
Logga in
Crio Cell Cream  ekologisk hudvård

Crio Cell Cream


Denna creme reducerar effektivt känslan av svullnad och värk i ben och fötter. De aktiva växtingredienserna motverkar stagnation av lymfan genom att stimulera till utrensning av överflödig vätska. Förebygger även ödematösa celluliter samt ökar hudens fasthet och spänst.
Rekommenderas speciellt för känslig, ömtålig hud då den även stärker kapillärstrukturen. Formulan innehåller extrakt av honungsklöver, stickmyrten, koffein, blåbär och hästkastanj.
Eterisk olja från pepparmynta och eucalyptus ger en underbart uppfriskande, svalkande känsla. Oljorna tränger ner i de djupare hudlagren på några
sekunder och drar med sig övriga aktiva ingredienser som verkar effektivare.

Pris: 509 Kr. Inkl moms


Lagerstatus: Lågt saldo
Artikelnr: 448
Volym 250 ml
Huvudingredienser Användning

Crio Cell Cream”innehåller verksamma beståndsdelar som honungsklöver, ”Butcher’s Broom”och koffein. Tack vare deras specifika verkningar kan de minska stagnationen i lymfans genom att starkt befrämja utdrivandet av vätskor: den har också en stärkande effekt och förebygger ödematösa celluliter.
Denna speciella formel rekommenderas för känslig och ömtålig hud och för hud benägen till att ha sköra kapillär. Dess ypperliga effektivitet beror på samverkan av specifika aktiva beståndsdelar hos växterna som ingår i krämen: blåbär och hästkastanj hjälper till att reducera känslan av svullnad och smärtan orsakad av vätskors stagnation i benen. Den friska känslan på de behandlade delarna orsakas av eteriska oljor från pepparmynta och eukalyptus som understödjer deras inträngning i huden.