Finns inte så många i lager.
Du har lagt till en vara i kundvagnen!
Logga in
GARSHAN LINE Slimming Cream  nyhet

GARSHAN LINE Slimming Cream


Hårda celluliter
Garshan Slimming Cream är en formgivande kräm designad för att minska lokaliserad fetthalt, forma siluetten och lämna huden synligt fastare och tonad.
Det är en emulsion rik på vegetabiliska extrakt som verkar i synergi, som har en stimulerande, tonande och dränerande verkan. Kraftfulla ingredienser som bekämpar bildningen av ny fettvävnad, såsom brunalger, koffein, extrakt av Garcinia Cambogia och Guarana, med en starkt reducerande och formande effekt.

Växtextrakt och hyaluronsyra har tonande och formande verkan, saktar ner hudens process att försämra vitaliteten hos elastin, kollagen och stärker ton och protein nätverk. Mate blad extrakt har stimulerande och tonande egenskaper medan druvkärnor och risolja ger näring och mjukgör huden.
Ananas, hästkastanj och spiktemyrsten minskar ödem och svullnad; de har en tonande verkan och förbättrar blodkärlstonen.
"Fettförbrännande" naturliga aktiva ingredienser som Slim EC3®, som innehåller Esculin, Carnitine och Camellia med en starkt reducerande och omformande verkan, är kraftfulla allierade i att bekämpa bildningen av ny fettvävnad och de erbjuder en intensiv bantningsbehandling för lokaliserat fett inlåning.
Alla ingredienser som ingår i Slimming Cream verkar samtidigt mot brister orsakade av celluliter och har även en omformande och uppstramande effekt.

639 kr inkl moms

Lagerstatus: Tillfälligt slut
Artikelnr: 5020
Volym 200 ml
Huvudingredienser Inci Användning

Shea Smör:  binder fukt och erbjuder en intensiv hudbehandling. Rik på omättade essentiella fettsyror och vitaminer stärker den huden, skyddar och gör den mer elastisk.

Kakaosmör: har närande och skyddande egenskaper tack vare sina fettsyror; den innehåller också polyfenoler som bekämpar fria radikaler, vitamin E, en naturlig antioxidant, fytosteroler med antiinflammatoriska och reparerande egenskaper, squalen, en av huvudkomponenterna i talg, som håller det ytligaste lagret av överhuden hydrerat och saktar ner förlusten. av fukt.

Risolja: lätt, mjukgörande och närande. Den har ett högt innehåll av tokoferoler, tokotrienoler och gamma-oryzanol; den har hög stabilitet och härsknar därför långsamt med goda antioxidantegenskaper. Denna olja har utmärkta elasticerande egenskaper.

Natriumhyaluronat: Natriumhyaluronat (natriumsalt av hyaluronsyra) är ett viktigt ämne för att säkerställa djup och varaktig återfuktning av vävnaderna. Dess karakteristiska förmåga att attrahera och behålla vattenmolekyler i vävnaderna och förbättra hudens elasticitet. Applicerad på huden bildar den en film som förhindrar avdunstning av fukt. Natriumhyaluronat stöder även spridningen av endotelceller, som skyddar mot UV-strålning och förbättrar hudens ytliga kapillärer. Tack vare dess sammansättning kombineras den perfekt med vitaminer, spårämnen och andra aktiva ingredienser som är effektiva för behandling av olika hudåkommor

Solrosfröolja: denna olja är rik på fettsyror, arginin, kalium, mineraler och vitaminer. Solrosolja förser huden med värdefulla regenererande ämnen som fytosteroler, tokoferoler och skvalen. Solrosextraktets polyfenoler neutraliserar de fria radikalerna som aktiveras av ljus och UV-strålar. Den återfuktar och regenererar huden.

Kolanötsextrakt: Colanötter är rika på xantiner och metylxantiner, som koffein, teobromin, teofyllin och andra aktiva ingredienser som vanligtvis finns i drycker som te, choklad och kaffe. Dessa ämnen påskyndar förbränningen av fetter och har därför bantningsfunktioner samt är ett värdefullt vapen mot celluliter.
Mate blad  extrakt (Ilex paraguariensis):  är en källa av koffein, flavonoider, vitamin C, proteiner, mineraler som kalium, zink, mangan, magnesium, kalcium och järn. Tack vare sin stimulerande och energigivande verkan främjar den vävnadssyresättning.

Undaria Pinnatifida, Himanthalia elongata och Gelidium cartilagineum extrakt: denna patenterade aktiva ingrediens som utvinns ifrån brunalger, verkar på flera fronter: den blockerar adipocytdifferentiering, minskar lipogenesen genom att verka direkt på triglycerider genom att bryta ner dem till fria fettsyror, stimulerar lipolys för att undvika fettdepåer att öka samt stärka kollagensyntesen, vilket förbättrar hudens elasticitet. Den omformar siluetten och förhindrar förlusten av hudspänsten och ger förutsättningar för en perfekt kropp. Det stimulerar också den osmotiska verkan som förbättrar elimineringen av toxiner och eliminerar restprodukter ifrån huden.

Arabica-kaffeextrakt: det verkar direkt på triglyceriderna i adipocyterna, bryter ner dem till fria fettsyror och hjälper den fysiologiska dräneringen av de behandlade områdena.

Guaranaextrakt: Guaranafrön är rika på guaranin, en aktiv ingrediens som liknar koffein. Denna komponent främjar frisättningen av två hormoner som kallas adrenalin och noradrenalin (katekolaminer). Katekolaminer påskyndar kroppens ämnesomsättning. Det används också i viktkontrollbehandlingar, eftersom det stimulerar produktionen av enzymer som kan bryta ner fett (lipolys), med en åtföljande minskning av subkutana fettavlagringar.

Ananasextrakt:  används för att minska celluliter, läka blåmärken och svullnader. Ananas innehåller även aktiva ingredienser med fibrinolytisk verkan som genom att påverka blodkärlen minskar blodkärlens läckage, vilket kan orsaka inflammation eller lokal smärta.
Hästkastanjextrakt: det ökar motståndskraften hos kapillärer, minskar dess permeabiliteten (läckage) och har en antiinflammatorisk och lymfdränerande effekt; det främjar också avlägsnandet av ackumulerade mellanvävnadsvätskor (anti-ödemverkan).
Extrakt av Spikemyrten (butchers brom): det har en gynnsam effekt på blodcirkulationen. När det gäller celluliter, applicerat på det specifika området, har det en tonande och reducerande effekt.

Rött Vin-extrakt: ett fytokomplex rikt på flavonoider, antocyaniner, resveratrol, fleromättade fettsyror och vitaminer extraheras från frön, skal och blad på röda druvor. Det har en renande effekt, tar bort gifter och stoppar frisättningen av fria radikaler.

SLIM EC3®: Esculin+Carnitine+Camellia: är ett naturligt framställt, aktivt baslimmande komplex. Denna innovativa blandning av ingredienser designades för att verka på alla nivåer av fetteliminering, bryta ner triglyceridfettlagring samt eliminera fria fettsyror.