Finns inte så många i lager.
Du har lagt till en vara i kundvagnen!
Logga in
Termo Reducing Dusch & Badtvål utgående

Termo Reducing Dusch & Badtvål


Dusch- och badtvål med en blandning av extremt känsliga tvålämnen som säkerställer dess rengörande effekt samtidigt respektera hudens naturliga hydrolipidfilm.
Denna produkt är en del av Garshan Slim-behandlingen som formar kroppen kontur och minskar lokala fettansamlingar. Produkt lämnar huden sammetslen mjuk och hjälper till att återställa dess naturliga balans, skyddar huden och ger en känsla av välbefinnande i duschen eller badet.

Tvålen har effekt på vaskulär ton.
Gynnar hudens fasthet och elasticitet.
Regelbunden användningen av Garshan Slim Ritualen minskar synligt fetma, apelsinhud och motverkar deras uppkomst tack vare dess "fettförbränning" och dränerande Phyto BioActive ingredienser som koffein, Alga Gelidium Cartilagineum, Ananas, Centella Asiatica (Guto Kola) och Butcher's Broom (spikemyrten).


220 kr inkl moms

Lagerstatus: Tillfälligt slut
Artikelnr: 506
Volym 500 ml
Hudvudingredienser INCI Användning

En blandning av ytaktiva ämnen som är utvecklade ifrån "gröna" produkter, utvunna ifrån sockerbetor av kokosnötsolja och Coco-betain (beta-betain härrörande från kokosnöt), som är biologiskt nedbrytbara och har en utmärkt skumkraft även i hårt vatten. Mycket hudkompatibel, extremt känslig och respektfull för hudens naturliga hydrolipidiska film.

”Fettförbränning” Phyto BioActive-ingredienser: Centella asiatica (guto kola), hästkastanj, skipe myrten och ananas främjar eliminering av överflödig vätska och förbättrar perifera cirkulationeb. Algextraktet Gelidium cartilagineum och koffein stimulerar den osmotiska verkan som ökar eliminering av toxiner.