Finns inte så många i lager.
Du har lagt till en vara i kundvagnen!
Logga in
Kumari -  Firming Cream

Kumari - Firming Cream

Nytt innovativt recept att bibehålla huden fastare och mer elastisk som delvis kommer från havet, i synnerhet har en kombination av Meristotheca dakarensis (en röd alger av arten från Senegal) extrakt och Jania rubens, en röd kalkart från Medelhavsområdet, även känd som kalkalger, som visat goda resultat.

Tack vare deras inneboende sammansättning bidrar de till att bilda en mycket mjukgörande, lugnande och närande emulsion som stimulerar cellförnyelsen, har en uppstramande effekt som även förebygger linjeringar. 
Vegetabiliska extrakt och eteriska oljor (passionsblomma extrakt, eteriska oljor av ylang ylang, neroli, söt apelsin och citron) stimulerar mikrocirkulationen som gynnar syresättningen av vävnaderna.618.24 kr/st inkl moms

Volym: 250 ml
Tillfälligt slut
Artikelnr: 7612
Huvudingredienser INCI Användning

Kombination av Meristotheca dakarensis (en röd alger av arten från Senegal) extrakt och Jania rubens, en röd kalkart från Medelhavsområdet, även känd som kalkalger, som visat goda resultat. Tester som gjorts, visar förbättrad hydratisering och ton; huden återhämtar volym, turgor och missbildningen av dermis minskar. Den förhindrar och bekämpar vävnadens förslappning genom att återställa ton och elasticitet; förhindrar bildandet av hudbristningar och stimulerar produktionen av de proteiner som håller huden kompakt.

En unik blandning av aktiva ingredienser såsom hirs, linfrö och havre återställer hudens proteinstrukturer; dessa ingredienser har även mer elastiserade  och mjukgörande egenskaper.
De aktiva principerna är inkapslade i en biomimetisk (identisk med huden) emulsionen sammansatt av sheasmör, sesamolja, arganolja och sötmandelolja:
dessa komponenter har viktiga hudföryngrande egenskaper tack vare innehållet av vitaminer E, A, B och D och många olika essentiella fettsyror.

Vegetabiliska extrakt och eteriska oljor (passionsblomma extrakt, eteriska oljor av ylang ylang, neroli, söt apelsin och citron) stimulerar mikrocirkulationen som gynnar syresättningen av vävnaderna.