Finns inte så många i lager.
Du har lagt till en vara i kundvagnen!
Logga in
Svartlera - Black mud, Cypern

Svartlera - Black mud, Cypern


Denna unika leras exklusiva sammansättning erbjuder en ”strategi” mot orsakerna till uppkomna celluliter. Black Mud utvinns ifrån en saltsjö på Cypern (dess läkande egenskaper har varit kända i århundraden), aromatisk, rik på vitaminer, mineraler, enzymer och aktivt kol, har den intensivt avgiftande, remineraliserande, närande och en avslappnande effekt. Den har utmärkta absorberande, sammandragande och spänstgivande egenskaper.

En unik kombination av mycket effektiva ämnen, förstärker venerna, gör huden fast, lindrar svullna och värkande ben. Leran har en stabiliserande effekt på vävnaderna, förbättrar blodcirkulationen och ökar venernas elasticitet. Extrakt av den röda mikroalgen (Porphyridium cruentum), Kombu och Spirulina algen förser ler-blandning viktiga oligosackarider, spårämnen som är nödvändiga för starka blodkärl och bibehållen elasticitet och på så sätt lindra symptomen av tunga ben syndromet.

Testresultat: förbättring av underhudens mikrocirkulation och minskning av symptom efter 28 dagar i 70% av fallen, med användning av dessa alger två gånger dagligen. Dessa alger har egenskaper som skyddar och stimulerar blodkärlen, garanterar långvarig lindring utav tunga ben; svullnader minskar, benens hudfärg blir ljusare, huden mer fast och med mindre framträdande ”apelsinhud”.

1314 kr inkl moms

Lagerstatus: Lågt saldo
Artikelnr: 55918
Volym 10x80 gr
Användning Huvudingredienser Inci

En mer koncentrerad behandlingsprodukt med Svart Lera från salta sjöar på Cypern (känd för sin läkande förmåga i århundraden). Används i Garshan Dren behandlingar för snabbare och kraftfullare eliminering av slaggämnen och toxiner.


Rekommenderas för:
Dränerande och en kroppsskulpterande lera för inpackningar, ödem, apelsinhud, envisa celluliter och fettansamlingar.

Rekommenderad användning salong:
Applicera på behövande område, låt sitta kvar 30-45 min med extra värme (-täcke, -filt eller -krus), eller 15 min i Swedana ångbad. På skönhets-salonger och SPA kan denna leran användas som body-wrapping, kroppsinpackning, kan ersätta eller kombineras med Osmotic Mud Long Massage. Använd var 3-5 behandling.

Portionspåsar för hemmabruk:
För en detox kur, peela huden, med fördel använd Garshan Silkesvantar och torrmassage, smörj in dig med Kapha massage olja, applicera 1 portionspåse på behövande områden, om möjligt tillför värme, via en bastu, IR bastu eller värmefilt (om du använder värmedyna; linda in kroppen men plast för maximal svetteffekt).