Finns inte så många i lager.
Du har lagt till en vara i kundvagnen!
Logga in
Black Mud ekologisk hudvård

Black Mud


Denna unika leras exklusiva sammansättning erbjuder en ”strategi” mot orsakerna till uppkomna celluliter. Black Mud utvinns ifrån en saltsjö på Cypern (dess läkande egenskaper har varit kända i århundraden), aromatisk, rik på vitaminer, mineraler, enzymer och aktivt kol, har den intensivt avgiftande, remineraliserande, närande och en avslappnande effekt. Den har utmärkta absorberande, sammandragande och spänstgivande egenskaper.

En unik kombination av mycket effektiva ämnen, förstärker venerna, gör huden fast, lindrar svullna och värkande ben. Leran har en stabiliserande effekt på vävnaderna, förbättrar blodcirkulationen och ökar venernas elasticitet. Extrakt av den röda mikroalgen (Porphyridium cruentum), Kombu och Spirulina algen förser ler-blandning viktiga oligosackarider, spårämnen som är nödvändiga för starka blodkärl och bibehållen elasticitet och på så sätt lindra symptomen av tunga ben syndromet.

Testresultat: förbättring av underhudens mikrocirkulation och minskning av symptom efter 28 dagar i 70% av fallen, med användning av dessa alger två gånger dagligen. Dessa alger har egenskaper som skyddar och stimulerar blodkärlen, garanterar långvarig lindring utav tunga ben; svullnader minskar, benens hudfärg blir ljusare, huden mer fast och med mindre framträdande ”apelsinhud”.

Effekt

  • Den innehåller en hög koncentration av ämnen som verkar i synergi med en blandning av eteriska oljor som hjälper till att omforma huden, intensivt bekämpa celluliter och lokaliserade fettansamlingar.
  • Är intensivt avgiftande, remineraliserande, närande med en avstressande verkan.
  • Det gynnar dränering av överflödig vätska.
  • Det förbättrar perifera mikrocirkulation .
  • Synlig reducerande.
  • Det fungerar också på envisa celluliter och "fettkuddar".
  • Unik och effektiv, lämnar den huden ljusare och mer sammetslen.
  • Dränerande och en kroppsskulpterande lera för inpackningar, ödem, apelsinhud och envisa celluliter och fettansamlingar.

Pris: 983 Kr. Inkl moms


Lagerstatus: Lågt saldo
Artikelnr: 559
Volym 1000 gr
Huvudingredienser Användning

Huvudingredienser

Mineral lera från Cypern rik på aktivt kol.
Natural Black Mud från en saltsjö Cypern (vars läkande egenskaper har varit känd i århundraden); aromatisk, rik på vitaminer, mineraler, enzymer och aktivt kol, stimulerar den kroppens organ att utföra en intensiv avgiftning samtidigt som den är remineraliserande, närande och har en avstressande verkan. Förstärkt med eteriska oljor, slimmande, lugnande, dränerande vegetabiliskt extrakt och PhytoBioActive Algextrakt med en intensivt fettreducerande verkan. Leran gynnar dränering av överflödig vätska, förbättrar perifera mikrocirkulation och har en synligt reducerande effekt. Passar utmärkt på envisa celluliter och "fettkuddar". Leran är berikad med vegetabiliska oljor som ger den en mild och mjuk konsistens, samtidigt som den lämnar huden mer ljus och sammetslen. Har också en anti-inflammatorisk och smärtlindrande effekt.

“Fettbrännade” PhytoBioactive” ingrediensen: polyglucuronic syra, är en innovativ aktive princip utvecklad med eko-vänlig teknologi, som är markant reducerar direkt och indirekt lokal hyperplasia (ökad antal) och hypertrophy (ökad storlek) av fettcellerna. Den reducerar mao fettsyra syntesen och ansamlingen av blockerande fett.

Guarana extrakt: lipolytisk effekt.
Koffein (ingår i stor halt i Guarana) stimulerar fettvävnaden öka dess omsättningen. Detta leder till ökad förbrukning av energi, avges som ökad kroppsvärme på grund av en större oxidation av näringsämnen såsom fettsyror.

Följande ingredienser aktiverar fettomsättning så att fettcellerna först minskar och sen försvinner. Samtidigt undertrycks adipocyterna (celler som producerar och ackumulerar fett) mognad så att allt mindre mängder fettämnen lagras i fettvävnaden:

Boswellia serrata extrakt. Boswellia harts har använts i tusentals år i Indien, Kina och Nordafrika. Enligt ayurvedisk medicin har den antiinflammatoriska egenskaper använd invärtes som utvärtes.

Butcher´s broom extrakt. Ruscus aculeatus rot innehåller huvudsakligen steroida saponiner (ruscogenin) som har närande och skyddande egenskaper på blodkärlen och ger en anmärkningsvärd ökad ton av kärlväggarna som i sin tur leder till en förbättring av perifera mikrocirkulation. På grund av detta, rekommenderas den ofta för trötta och tunga ben orsakad av venös insufficiens. Dess anmärkningsvärda anti-ödem effekt på vävnadsvätskor gör att den också är ordinerad för att minska celluliter.

Kronärtskocka extrakt: stimulerar fettvävnadens mikrocirkulation och förbättrar eliminering av fettrester orsakade av kroppens normala fettomsättning (lipolys).

Hästkastanj extrakt från frö, innehåller ett fytokomplex, rikt på saponiner och flavonoider, som används för dess kärlskyddande, antiinflammatoriska och dränerande egenskaper. Utmärkt vid behandling av ödem, celluliter och otillräcklig mikrocirkulation.

Arganolja. Tack vare dess uppmjukande egenskaper är den lämplig för användning mot linjeringar och i uppstramande produkter. Den höga koncentrationen av essentiella fettsyror och vitamin E, återfuktar den huden, gynnar cellernas syresättning och skyddar huden mot yttre angrepp och neutraliserar fria radikaler.

Mandelolja har mjukgörande och vårdande egenskaper som gynnar hudens elasticitet.

Sesamolja består av omättade och fleromättade triglycerider (40% olje- och 40% linolsyra); oljan innefattar också en oförtvålbara fraktionen (1,5%), som innehåller antioxidanter och små mängder av vitamin E och B. Dess sammansättning gör att den ofta används mot torr hud med irritationer och brist på ton.