Finns inte så många i lager.
Du har lagt till en vara i kundvagnen!
Logga in
Marigold Moisturizing Body CreamMarigold Moisturizing Body Cream utgående

Marigold Moisturizing Body Cream


Utgår och Holi Body Lotion ersätter (20230216)
Ringblomma kroppslotion.
Med patenterad Argtensyl från argan frukten.

Ringblomma - Fukttillförande kroppslotion som stärker hudens naturliga ämnesomsättning och samtidigt gör huden elastisk och vital. Ringblomman är mycket använd och känd inom kosmetikaindustrin för sin: mjukgörande effekt, uppbyggande/läkande, lenande, och sin inflammationshämmande effekt, likaväl för sin renhet.
Vi rekommenderar därför denna kräm för att återfukta huden och öka dess spänst och vitalitet. Huden blir mjuk och silkes-len. Utmärkt mot hudrodnader. Lämplig för alla hud-typer.

418 kr inkl moms

Lagerstatus: Tillfälligt slut
Artikelnr: 570
Volym 250 ml
Huvudingredienser Användning

Huvudingredienser:
Sesamolja; en värdefull hjälp för huden då den rengör huden effektivt tom på cellnivå. Sesamolja är mjukgörande då den innehåller en hög halt av oförtvålbara ämnen. Erbjuder ett naturligt skydd för solens UV-strålar.
Sheasmör. Det återfuktar, regenererar och skyddar huden. Rik på vitamin A och D som vitalisera huden, vitamin E som ökar hudens syreupptagningsförmåga och vitamin F som förbättrar hudens elasticitet. Det förbättrar den lokala (ytliga) kapillärcirkulationen och ökar hudens syresättningen, vilket bidrar till ökad eliminerar metaboliska restprodukter. Antioxiderande egenskaper. Skyddar mot UV-strålning.

Cocoa Butter Kakao smör har antioxiderande egenskaper, är näringsrik och skyddande tack vare sin sammansättning av fettsyror, särskilt linolsyra, stearinsyra och oljesyra; innehåller också polyfenoler som motverkar fria radikaler, vitamin E, en naturlig antioxidant, anti-inflammatorisk och har reparerande effekt. Även rik på fytosteroler (kolesterolsänkande) och Squalane, en komponent som finns naturligt i vår hud och talg.

Persea gratissima, avokado olja (*). Som är rik på omättade fettsyror, vitaminer A, D, E, omega 3, lecitin, antioxidanter, kalium och proteiner. Oljan tränger djupt in i huden och absorberas snabbt, vilket gynnar assimileringen av de viktiga näringsämnena i huden. Den är särskilt lämplig för torr, känslig, mogen och skadad hud (eksem).
Havrekli extrakt och havre fröolja tränger djupt in i huden och återställer hudens fettbalans hos mycket torr hud

Ringblomma, Calendula. Rik på triterpener, flavonoider, polysackarider, karotener och fytosteroler. Flavonoider och (utdrag)slemmet har anmärkningsvärt lugnande egenskaper. Polysackaridkomponenten har immunstimulerande egenskaper. Ringblomma innehåller karotener som skyddar mot skador orsakade av solens strålar. Extraktet har en antiinflammatorisk effekt på känslig och inflammerad hud; stimulerar nybildning av epitelceller, accelererar huden omsättning och främjar aktiviteten hos hudens fibroblaster, som gynnar kollagensyntesen.

Med patenterat (ARGTENSYL TM ) högmolekylärt protein, extraherat ur Argania Spinosa. Detta protein har en unik samman-sättning; när krämen appliceras på huden, bildar molekylerna ett uppstramande och skyddande nätverk, samtidigt som den lätt tas upp av huden (hög affinitet). Proteinerna har också en långtidsverkande biologisk effekt. Dessa egenskaper gör den till en unik Anti-rynk produkt.

Hyaluronsyra - Den viktigaste egenskapen av hyaluronsyra är att den binder ett stort antal vattenmolekyler som garanterar hudens återfuktning. Tack vare att den löser sig lätt i vatten används Hyaluronsyrans natriumsalt som fuktgivare i olika hudkrämer. När den appliceras på huden bildar Hyaluronsyran en tunn film som håller huden mjuk och återfuktad. Dessutom penetrerar många viktiga och mindre molekyler som är lösta i vattenfasen ner i underhuden; som gör att vävnadens inre tryck ökar vilket  fyller och jämnar ut fina rynkor.