Finns inte så många i lager.
Du har lagt till en vara i kundvagnen!
Logga in
Protective Hand Sanitiser GelProtective Hand Sanitiser Gel nyhet

Protective Hand Sanitiser Gel

Vegetabilisk alkohol och glycerin, aloe vera, ringblomma, kamomill, malva och väteperoxid desinfekterar och renar händerna, inget vatten eller sköljning behövs. En hydroalkoholisk gel som ger en hygienisk och skonsam handling. Det torkar snabbt, lämnar händerna mjuka och skyddar mot överdriven torrhet. Lakshmi's Hand Sanitiser Gel för desinficerade, färska och doftande händer! 

150 kr/st inkl moms

Tillfälligt slut
Artikelnr: 440
Huvudingredienser Inci Användning

Denaturerad alkohol av vegetabiliskt ursprung, erhållen från jäsning av frukt eller spannmål, är känd för sin effektiva antiseptiska verkan (antibakteriell, svampdödande och antiviral) och för dess konserverande verkan.


Vegetabiliskt glycerin har antioxidant, mjukgörande och fuktgivande egenskaper. Vegetabiliskt glycerin drar till sig fukten i huden och i allt som omger den och är mycket effektivt medel att läka hudskador, rodnader i samband med klåda och irritation.

Aloe Vera är inte bara rik på vitaminer (vitamin A, B1, B2, B3, B6, B9, B12, C, E, kolin), i själva verket innehåller juicen också mer än 20 mineraler som är avgörande för funktioner i olika enzymsystem i huden, med smärtstillande och antiinflammatorisk verkan. Sockret håller stora mängder vatten (återfuktande effekt), glykoproteinerna och aminosyrorna är involverade i regenereringen av hudvävnad som främjar hudens läkning.

Ringblomma är känd för behandling av skadad eller irriterad hud. Detta koncentrerade extrakt som är rikt på faradiolestrar är en värdefull ingrediens för att lugna ömtålig, känslig eller mogen hud.

Kamomill är en viktig ingrediens ofta använd för känslig och reaktiv hud. Kamomill ger huden dämpande och lugnande egenskaper.

Malva: mildhet och skydd är orden som är associerade med denna blomma. Den används traditionellt för att lugna irriterad, känslig och torr hud. Dess förmåga att neutralisera fria radikaler gör den också en intressant anti-aging ingrediens.

Väteperoxid är en av de mest använda desinfektionsmedlen.