Finns inte så många i lager.
Du har lagt till en vara i kundvagnen!
Logga in
Argan Face Cream

Argan Face Cream


Fördelar:
Din första ansiktskräm. Vårdande kräm för den absolut yngsta huden. Förser huden med näring och fukt. Passar hud som visar tecken på vara torr och stram. Håller huden mjuk och smidig 24 h. Eko-certifierad.


445 kr inkl moms

Lagerstatus: Tillfälligt slut
Artikelnr: 331
Volym 50 ml
Huvudingredienser Användning

Huvudingredienser
Arganolja - Anses mycket värdefull för huden, med ett innehåll av mer än 75% av omättade fettsyror; som är reparerande och regenererande, rik på vitamin E och fenolföreningar, har arganolja också antioxidativa egenskaper som är användbara i kampen "för tidigt åldrande och slapp hud. Innehåller triterpenic-alkoholer som hjälper till att skydda huden, anti-svamp, anti-virus och anti-inflammatoriska; steroler som förbättrar hudens barriär-funktion och mikrocirkulation, hämmar hudens åldrande processer och skyddar mot skadliga UV-strålar; karotenoider och xantofyller som är antioxidanter och UV-ljus skyddande; triglycerid som är mjukgörande, lugnande och hjälper huden att återuppbygga dess lipidfilm (sebum).

Sheasmör, kakaosmör och mandelolja
En blandning av vegetabiliska oljor för att hydratisera, regenerera och skydda huden. Rika på vitamin A och D för att vitalisera, vitamin E och vitamin F för åter-syresätta huden för bevarad elasticitet. Förstärker cirkulationen i hudens kapillärer och ökad lokal syresättning som påskyndar utrensningen av metaboliskt avfall. Antioxidant, skyddar mot UV-strålar. närande och skyddande tack vare sina sammansättning av fettsyror, innehåller också polyfenoler som motverkar fria radikaler. Vitamin E; en naturlig antioxidant, anti-inflammatorisk effekt, reparerande verkan med fytosteroler och squalane, en komponent som finns naturligt i vår hud och talg.

Aloe. Producerar ett växtgel som innehåller 99% vatten. Men den innehåller ocså kraftfulla växtkemikalier som hjälper till att lugna och läka skadad hud. Aloe innehåller vitamin C och E och är anti-bakteriell. Dessa faktorer tillsammans gör aloe till en utmärkt ingrediens för känslig, fuktfattig eller/och akne hud.

Hagton (hawthorn), är uppskattad för dessa relaxerande och stärkande (tonikum) egenskaper. Hagtorn är känd för att aktivera mikrocirkulationen och minska rodnader. Även dämpande, lugnande och anti-age effekt, används ofta för behandling av torr, irriterad och känslig hud. Melissa de antiinflammatoriska egenskaperna hos dess extrakt av flavonoider är lugnande och avlägsnar blockeringar.