Finns inte så många i lager.
Du har lagt till en vara i kundvagnen!
Logga in
Goji berries Face cream

Goji berries Face cream


Fördelar:

Din första ansiktskräm. Vårdande kräm för den absolut yngsta huden. Lugnande och balanserande för reaktiv hud. Passar hud som som lätt blir röd, varm med lättare utslag och plitor. Eko-certifierad

445 kr inkl moms

Lagerstatus: Lågt saldo
Artikelnr: 343
Volym 50 ml
Huvudingredienser Användning

Huvudingredienser
Shea butter. Sheasmör. Återfuktar, regenererar och skyddar huden. Rik på vitamin A och D som är vitaliserande; vitamin E och vitamin F för ökad elasticitet och syresättningen till huden. Förbättrar cirkulationen och syresättningen i kapillärerna vilket leder till ökad utrensning av metaboliskt avfall. Antioxidant, skyddar mot UV-strålar.

Cocoa Butter Kakao smör har antioxiderande egenskaper, är näringsrik och skyddande tack vare sin sammansättning av fettsyror, särskilt linolsyra, stearinsyra och oljesyra; innehåller också polyfenoler som motverkar fria radikaler, vitamin E, en naturlig antioxidant, anti-inflammatorisk och har reparerande effekt. Även rik på fytosteroler (kolesterolsänkande) och Squalane, en komponent som finns naturligt i vår hud och talg.

Solrosolja (från frö). Rika på fettsyror, som arginin, mineraler, bl.a. kalium och vitaminer. Hydrerar, ger fukt och regenererar huden.

Extrakt från Goji bär, karaktäriseras av vitamin C, beta karotin, lutein och flavonoider, utmärker sig för dessa kraftfulla anti-oxidations effekt på fria radikaler, vilka ofta ligger bakom hudens åldrande genom att förändra de naturliga utvecklingen av cellerna. Skyddar integriteten hos huden och motverkar effektivt oxidativa processer i samband med åldrande.

Lavendel extrakt: Lugnar och dämpar, innehåller ursolsyra, kraftfull antioxidant och antibakteriell. Det hindrar elastas som orsakar degenerering i inflammatoriska processer.

Althea (en typ av Malva) extrakt känt för sin mjukgörande, återfuktande och anti-rodnad inverkan på huden. Bildar en en tunn osynlig film på hudens yta, som är elastiserade och kan frigöra fukt till läderhuden (stratum corneum), som gör huden mer elastisk och hydratiserad (återfuktad).

Damascena Ros olja, allierar sig med alla hudtyper i kampen mot att förebygga och minska tecken på åldrande. En fantastisk doft och eterisk olja som är spänstgivande och harmoniserande.