Finns inte så många i lager.
Du har lagt till en vara i kundvagnen!
Logga in
Tea-Tree Face Cream

Tea-Tree Face Cream


Fördelar:
Din första ansiktskräm. Vårdande kräm för den absolut yngsta huden. Har en dämpande effekt och för aktiv talgproduktion, krymper utvidgade porer och minskar matt hud. Passar hud som lätt för plitor och akne. 24 h kräm. Eko-certifierad.

445 kr inkl moms

Lagerstatus: Tillfälligt slut
Artikelnr: 367
Volym 50 ml
Huvudingredienser Användning

Huvudingredienser
Tea Tree Är en naturlig och kraftfullt antibakteriell, bra för oren hud och hud som har en överaktiv talgproduktion. Den är både antiseptisk och immunostimulerande . Dessa styrka är förmågan att beslutsamt bekämpa mikrober och samtidigt bevara fina organiska strukturer.

Shea butter. Sheasmör. Återfuktar, regenererar och skyddar huden. Rik på vitamin A och D som är vitaliserande; vitamin E och vitamin F för ökad elasticitet och syresättningen till huden. Förbättrar cirkulationen och syresättningen i kapillärerna vilket leder till ökad utrensning av metaboliskt avfall. Antioxidant, skyddar mot UV-strålar.

Cocoa Butter Kakao smör har antioxiderande egenskaper, är näringsrik och skyddande tack vare sin sammansättning av fettsyror, särskilt linolsyra, stearinsyra och oljesyra; innehåller också polyfenoler som motverkar fria radikaler, vitamin E, en naturlig antioxidant, anti-inflammatorisk och har reparerande effekt. Även rik på fytosteroler (kolesterolsänkande) och Squalane, en komponent som finns naturligt i vår hud och talg.

Neem olja har används i kosmetika och mediciner i hundratals år, särskilt inom ayurvedisk medicin. Den är antiviral, antibakteriell, antiparasiter, antiseptisk och hämmar svamp. Lämplig för torr hud då den är återfuktande och regenererande. Innehåller vitamin E och essentiella fettsyror, är en antioxidant och motverkar åldrandet. Främjar aktiviteten hos immunsystemet. Antiinflammatorisk, innehåller ämnen som är prostaglandin inhibitorer och allmänt användbar vid många dermatologiska tillstånd; skyddat och återfuktar huden och dämpa irritationer och allmänt hudläkande.