Finns inte så många i lager.
Du har lagt till en vara i kundvagnen!
Logga in
Serum Ultra Moisturizing ekologisk hudvård

Serum Ultra Moisturizing


Intensiv, djup och varaktig återfuktning. Stabiliserar och fyller på hudens fuktighetsreserver. Optimerar cellfunktioner. Förhindrar tidigt åldrande av huden. Lämnar huden synbart klarare, elastisk och smidig. Idealisk för alla hudtyper och åldrar, lämplig för trött och skadad hud, torr och dåligt återfuktad hud- och med tidiga tecken på rynkor och åldrande. Innehåller ett Ultra effektivt fuktighetskomplex omgivet av en lätt och mjuk emulsion som absorberas snabbt.

Användning

Pumpa ut 1-3 gr, stryk ut på rengjort ansikte och hals morgon/kväll följt av en passande creme.

Pris: 435 Kr. Inkl moms


Lagerstatus: Lågt saldo
Artikelnr: 329
Volym 30 ml
Huvudingredienser Inci Användning

Huvudingredienser
Carob träd, malva,aloe vera , bergamott, ginko biloba, argan olja med en doft av vanilj extrakt.

Ceratonia siliqua (Carob träd) frö-extrakt är ett naturligt alternativ till hyaluronsyra och kollagen. Tillför viktiga egenskaper för att behålla huden ung och frisk; som flexibilitet, elasticitet och turgor; gynnar också hudens naturliga skyddande mekanism. Dess återfuktande effekt (hud turgor) och anti-rynk effekt är vetenskapligt erkänd; den accepteras också mycket bra av huden. Det är en extraordinär ingrediens som hjälper till att - dag efter dag - bromsa hudens åldrande och “släta ut” de första tecknen av tidens inverkan på huden.

Mallow, aloe vera, bergamott och ginkgo biloba har gemensamt återfuktande, mjukgörande samt elasticitetökande egenskaper.

Arganolja. Denna olja har viktiga hudföryngrande egenskaper tack vare sitt innehåll av vitamin E och olika essentiella fettsyror. Tack vare sin inneboende sammansättning har denna olja en mycket mjukgörande effekt och stimulerande inverkan på cellförnyelsen; senare studier har visat att den innehåller viktiga antioxiderande ämnen som bekämpar hudens åldrande.