Finns inte så många i lager.
Du har lagt till en vara i kundvagnen!
Logga in
Svartlera - Black mud, Cypern nyhet

Svartlera - Black mud, Cypern


Denna unika lera erbjuder en exklusiv sammansättning som riktar sig mot grundorsaken till uppkomna celluliter. Black Mud utvinns ur en saltsjö på Cypern, vars läkande egenskaper varit kända i århundraden. Den är aromatisk, rik på vitaminer, mineraler och enzymer. Med sitt innehåll av aktivt kol har den också avgiftande, remineraliserande, närande och avslappnande effekter. Den har även absorberande, sammandragande och spänstgivande egenskaper. 


Black Mud innehåller en unik kombination av mycket effektiva ämnen som förstärker venerna, gör huden fast, samt lindrar svullna och värkande ben. Leran har en stabiliserande effekt på vävnaderna, förbättrar blodcirkulationen och ökar venernas elasticitet. Extrakt av den röda mikroalgen Porphyridium Cruentum, samt kombu och spirulina, förser lerblandningen med viktiga oligosackarider. Dessa är spårämnen som är nödvändiga för starka blodkärl och bibehållen elasticitet. Detta kan lindra känslan av tunga ben. 


Resultat vid testanvändning har inneburit att hudens mikrocirkulation förbättrats och minskning av symptom uppstått efter 28 dagar i 70% av fallen, vid användning två gånger dagligen. Dessa alger har e


Testresultat: förbättring av underhudens mikrocirkulation och minskning av symptom efter 28 dagar i 70% av fallen, med användning av dessa alger två gånger dagligen. Dessa alger har egenskaper som skyddar och stimulerar blodkärlen, garanterar långvarig lindring utav tunga ben; svullnader minskar, benens hudfärg blir ljusare, huden mer fast och med mindre framträdande ”apelsinhud”.

1314 kr inkl moms

Lagerstatus: Lågt saldo
Artikelnr: 55918
Volym 10x80 gr

Fler alternativ: 80 gr

Användning Huvudingredienser Inci

En mer koncentrerad behandlingsprodukt med Svart Lera från salta sjöar på Cypern (känd för sin läkande förmåga i århundraden). Används i Garshan Dren behandlingar för snabbare och kraftfullare eliminering av slaggämnen och toxiner.


Rekommenderas för (rådgör med din salong om och hur du bäst använder denna unika mask):
1. Dränerande och en kroppsskulpterande lera för inpackningar, ödem, apelsinhud, envisa celluliter och fettansamlingar.
2. Ansiktsmask för att avlägsna orenheter i huden
3. Dämpa inflammationer i leder och muskler
4. Öka cirkulationen i benen 
5. Fotinpackning

Portionspåsar för hemmabruk:

För en detox kur, peela huden, med fördel använd Garshan Silkesvantar och torrmassage, smörj in dig med Kapha massage olja, applicera 1 portionspåse på behövande områden, om möjligt tillför värme, via en bastu, IR bastu, bandagering (se Lakshmis olika sorter)  eller värmefilt (om du använder värmedyna; linda in kroppen men plast för maximal svetteffekt).