Finns inte så många i lager.
Du har lagt till en vara i kundvagnen!
Logga in
Regenesis Serum nyhet

Regenesis Serum


Lugnande serum
med blå kamomill som omedelbart lindrar irritation och rodnad i huden, tack vare ett fytokomplex bestående av 5 växtextrakt (blå kamomill, Hypericum, Aloe, Echinacea, Gotu Kola) med antiinflammatoriska och antioxidaerande effekter, tillsammans med naturliga aktiva ingredienser som t.ex. som Pepper Sichuan, Japansk kaprifol, Cyperus, Xanthium Sibiricum, Sodium Hyaluronate som behandlar rynkor, fina linjer, fläckar, rodnad, inflammation och eksem. Denna exceptionella kombination av ingredienser säkerställer hudens fasthet, elasticitet, utstrålning och vitalitet.. Den har en lugnande effekt, minskar hudens hyperreaktivitet och ger den en märkbar lyfteffekt.

680 kr inkl moms

Lagerstatus: Lågt saldo
Artikelnr: 3722
Volym 30 ml
Huvudingredienser Inci Användning

Zanthoxylum bungeanum frukt extrakt: Zanthalene® är en naturlig och Ecocert godkänd aktiv ingrediens, utvunnen från skalen av frukterna av Zanthoxylum Bungeanum eller Sichuan Pepper. Alkylamiderna är ansvariga för den lugnande och klåddämpande effekten eftersom de i praktiken blockerar några synaptiska processer, som orsakar både hetta / inflammation som har en lugnande verkan, muskel och avslappnande verkan (leder till en omedelbar lyftande effekt på ögonkonturområdet, som har kliniskt dokumenterats). Extraktets effektivitet är maximal efter cirka 30 minuter och är fortfarande tydlig, även om den avtar, efter 120 minuter efter applicering. Sammanfattningsvis är huvudegenskaperna för Zanthalene®: dämpande och lugnande effekt, minskning av hudöverkänslighet, minskning av klåda och med omedelbar lyftande effekt.

En grupp av synnerligen rodnadsdämpande och läkande ingredienser:
Lonicera japonica (japansk kaprifol), Cyperus Rotundu (Xiang Fu), frukt av Xanthium sibiricum ( Cang Er Zi): det är ett extrakt som erhållits från dessa tre växter som är kända i traditionell kinesisk medicin i århundraden. Den synergistiska kombinationen av dessa tre ingredienser behandlar känslig och lätt irriterad hud.
Effektivitetstester utförda in vivo har visat att det även aktivt förhindrar hudens åldrande. Förbättrar återfuktning, lugnar irritation. Tack vare dess smärtstillande, antiinflammatoriska och antibakteriella egenskaper stärker det hudens självförsvarssystem mot uttorkning, oxidativ stress samt nedbrytning av den extra cellulära matrisen, vilket förhindrar för tidigt åldrande av huden.

Sodium hyaluronate: 
Hyaluronsyra är en av de viktigaste komponenterna i vår bindväv, spelar en viktig strukturell roll i huden tillsammans med kollagen och elastin. Den viktigaste egenskapen av hyaluronsyra är att den binder ett stort antal vattenmolekyler som garanterar hudens återfuktning. Tack vare att den löser sig lätt i vatten används Hyaluronsyrans natriumsalt som fuktgivare i olika hudkrämer. När den appliceras på huden bildar Hyaluronsyran en tunn film som håller huden mjuk och återfuktad. Dessutom penetrerar många viktiga och mindre molekyler som är lösta i vattenfasen ner i underhuden; som gör att vävnadens inre tryck ökar vilket fyller och jämnar ut fina rynkor.

Gurkörtsolja är den växt som har det högsta innehållet av gamma-linolensyra, en fleromättad fettsyra mycket användbar för att bibehålla huden elastisk, ”fylld” och ungdomlig. Oljan hindrar huden från (fukt)uttorkning och bidrar till att reparera huden från skador orsakade av överdriven exponering av UV-strålar, rökning och luftföroreningar.

Blå kamillextrakt: Eterisk olja av blå kamomill tillsatt i krämer har en lugnande effekt på känslig och röd, sprucken eller skadad hud. Minskar couperose. Skyddar mot yttre aggressioner, minskar rodnader och inflammationer.

Hypericum-extrakt: antiinflammatoriska, har helande egenskaper tack vare hypericin och atooflavon (en flavonoid). Läkande och lugnande av irriterad, reaktiv och känslig hud

Aloe vera av ekologisk ursprung, vilket lugnar, skyddar, återfuktar och har en anti-age effekt som lämnar huden ljus, fräsch och med ett ungdomligt utseende.

Echinacea-extrakt accelererar läkning och återepiteliseringsprocesser i dermis-, överhuden och stärker hudens ytliga fuktbalans. Känd för sin antiinflammatoriska och dämpande effekt av rodnader, gör att echinacea angustifolia är mycket användbar vid behandling av känslig och lättirriterad hud.

Gotu kola
- Känd i Ayurveda för dess positiva effekt på nervcellerna och dess hudläkande effekt.
- Gotu Kola´s främsta effekt är att den stärker strukturen och tonen i kärlväggarna p.g.a den stimulerar syntesen av kollagen från fibroblaster.