Finns inte så många i lager.
Du har lagt till en vara i kundvagnen!
Logga in

Face Cleansing Cream Tridosha


Face Cleansing Cream Tridosha är en effektiv, behagligt och mild rengöringskräm som passar alla hudtyper. Tack vare sitt innehåll av flertal essentiella oljor är den både mjukgörande och återfuktande. Den rengör effektivt från både makeup och talg, utan att irritera eller skada huden. Fri från kemiska ämnen och dofter.

267 kr inkl moms

Lagerstatus: Tillfälligt slut
Artikelnr: 355
Volym 100 ml
Huvudingredienser Inci Användning

Huvudingredienser:
Aloe Barbadensis
; mycket välgörande för huden, balanserar alla hudtyper, och ger mycket fukt. Rik på ett komplex av kolhydrater med immunstimulerande egenskaper och andra ämnen med stort näringsinnehåll, är antiinflammatoriska, har svampdödande och smärtstillande egenskaper.

Sesamolja; en värdefull hjälp för huden då den rengör huden effektivt tom på cellnivå. Sesamolja är mjukgörande då den innehåller en hög halt av oförtvålbara ämnen. Erbjuder ett naturligt skydd för solens UV-strålar.

Mandelolja; dess fettsyror, liknar hudens lipider, absorberas lätt och gynnar bildandet av ett naturligt skikt som skyddar huden mot dehydreation (fuktbrist) och lämnar huden mjuk och sammetslen.

Hybrid lavendel eterisk olja; Särskilt använd i kosmetiska och har uppfriskande, spänstgivande och lugnande egenskaper. Den används ofta i ansikte och kroppsprodukter för dess fuktgivande egenskaper.

Rosenträ eteriska olja; Känd för dess milda karaktär och används i hudvård pga helande och antiseptiska egenskaper, vilket gör det lämplig för alla hudtyper, speciellt bra vid känslig och skadad hud.

Kamomill extrakt; har lindrar rodnad och har lugnande och dämpande egenskaper.

Hamamelis Virginiana (trollhassel) extrakt har sammandragande, renande, tar bort blockeringar i huden vävnader; bidrar med att återskapa normal mikrocirkulation genom att stärka kroppens egna skydda av de små kapillärer och venerna i huden.