Finns inte så många i lager.
Du har lagt till en vara i kundvagnen!
Logga in
Soothing Antiage Face Cream

Soothing Antiage Face Cream


Anti-Age Face Cream
New - Design 2018

Gör huden mer spänstig och elastisk.

Ny generation anti-aging produkter, designad att svara på behoven hos mäns hud. Denna kräm mjukgör, ger ökad spänst och vitaliserar huden tack vare hyaluronsyra, aloe, läkemalva och rödmalva-extrakt, oförtvålbar olivolja och sheasmör.
Krämen stimulerar hudens naturliga återskapande process tack vare koffein, vitamin A och E och panthenol, som omstrukturerar huden från insidan, förhindra bildandet av fria radikaler och saktar ner åldrandet av huden. Dess unika recept gör krämen lämplig för alla hudtyper och åldrar.

440 kr inkl moms

Lagerstatus: Tillfälligt slut
Artikelnr: 881
Volym 50 ml
Huvudingredienser Inci Användning Extra info

Huvudingredienser

Butyrospermum parkii, sheasmör: Sheasmör mjukgör, regenererar och skyddar huden. Den är rik på vitaminerna A och D vilka vitaliserar huden, E-vitamin som har syregenerande egenskaper och vitamin F som förbättrar hudens elasticitet. Sheasmör förbättrar den lokala kapillärcirkulationen och ökar syreomsättningen och elimineringen av toxiner från cellerna. Antioxidantegenskaper. Skyddar mot UV-strålar.

Vitis vinifera, vindruvans bladextrakt (*). Rikt på polyfenoler, vitaminer, sockerarter, mineralsalter, fibrer och fruktsyror: En riktig källa med närande och antioxiderande ämnen,  lämnar huden mjukare och lättare; det förhindrar skador orsakade av fria radikaler, den främsta orsaken till hudens åldrande.

Coffea arabica, kaffebönans extrakt (*) har en stimulerande och energigivande effekt, och är en utmärkt ingrediens i anti-aging krämer då det gynnar vävnadens syresättning. Det skyddar kroppen mot skador orsakad av åldrande.

Calendula officinalis, ringblomma extrakt (*) Dess slem är rikt på  flavonoider och har anmärkningsvärt lugnande egenskaper. Polysackarider har immunostimulerande egenskaper. Ringblomman innehåller karotener som skyddar mot skador som orsakas av solstrålar. Extraktet har en antiinflammatorisk effekt på känslig och inflammerad hud; det stimulerar, accelererar hudomsättningen och främjar aktiviteten hos hudfibroblasterna, vilket främjar kollagensyntesen.

Aloe Barbadensis erbjuder många fördelaktiga egenskaper för huden. Ur en kemisk synpunkt är den rik på komplexa kolhydrater med immunstimulerande egenskaper och innehåller andra olika värdefulla ämnen som mineralsalter, vitaminer, aminosyror, organiska syror, fosfolipider, enzymer, ligniner och saponiner. Traditionellt känd för att läka sår och olika hudsjukdomar; studier har visat att  aloe också bidrar till att läka brännskador och hudskador, skydda huden mot infektioner och mykoser samt ha en regenererande funktion.

Pogostemon cablinolja, patchouliolja är känd för att balansera produktionen av talg. Det ökar också hudens elasticitet, minskar små ärr, hudbristningar och slätar ut rynkor. Det har också en avsvällande, antiinflammatoriska och antiseptiska egenskaper.

Amyris balsamifera barkolja. Denna eteriska olja, med doft som sandelträ, har avsvällande egenskaper hos cirkulations- och lymfsystemet och en avslappnande effekt på nervsystemet.

Natriumhyaluronat. När det appliceras på huden bildar natriumhyaluronat en tunn film som håller huden smidig och hydratiserad. Dessutom tränger de mindre molekylerna djupt in i huden, vilket gör att vävnaderna pumpas upp, vilket fyller och jämnar ut fina rynkor.