Finns inte så många i lager.
Du har lagt till en vara i kundvagnen!
Logga in
Rosmary Normalizing OilRosmary Normalizing Oil nyhet

Rosmary Normalizing Oil

Normaliserande olja stimulerar, vitaliserar och "värmer" Kaphas konstitution.
Oljan främjar eliminering av vätskor och stimulerar cirkulation och muskelvävnad.
Den föryngrar och stimulerar matt hy som tenderar att vara fet, utan att irritera huden.
 
Eteriska oljor från Tea Tree, Rosmarin, Salvia, Kamomill och Immortelle-extrakt förbättrar rengörings- och talgnormaliserande effekten.
Värdefulla kallpressade vegetabiliska oljor, som jojoba, solros, ris och sesam, hjälper till att forsla bort gifter, dränera, tona och fylla på med energi, även för tjock hud som tenderar att hålla kvar vätskan på djupet.

499 kr/st inkl moms

Volym: 30 ml
Finns i lager
Artikelnr: 73622
Huvudingredienser Inci Användning

Lakshmi massageoljor är alla myckt rena och kallpressade för att bevara alla sina egenskaper.
De innehåller inga konserveringsmedel, färgämnen, tillsatta syntetiska parfymdofter, tillsatser eller antioxidanter.


  Jojobaolja är ett «flytande vax» (97% av estrar: omättade fettsyror och omättade alkoholer) som inte är fet, det används inom hudvård, som karitèsmör, för dess innehåll av oförtvålbara substanser (ca 50%). Lätt olja med en hög penetrationsförmåga och är en balanserande olja. Perfekt för fet, aknehud, torr såsom uttorkad hud, samtidigt lugnande, antiinflammatorisk och används för att lindra olika hudproblem såsom psoriasis, eksem, fjällning. Oljan är utmärkt för hud som blivit allergisk och inte kan tolerera kosmetika, och en bra basolja för eteriska oljor. Ayurveda anser att det är en balanseringsolja för alla tre Dosha (Vata, Pitta, Kapha).


Risolja: lätt, mjukgörande och närande. Den har ett högt innehåll av tokoferoler, tokotrienoler och gamma-oryzanol; den har hög stabilitet och därför har den en låg härskningsgrad och goda antioxidantegenskaper. Denna olja har utmärkta elasticerande egenskaper.

Solrosolja (från frö). Rika på fettsyror, som arginin, mineraler, bl.a. kalium och vitaminer E. Hydrerar, ger fukt och regenererar huden.

Sötmandelolja är känd som en mild hudolja och har använts i århundraden inom kosmetiska.
Den tolereras väl av huden även den mycket känslig huden. Dess fettsyror, liknande hudens lipider, absorberas lätt och gynnar hudens egen produktion av syramanteln ( tunt skikt som skyddar huden mot uttorkning ) och lämnar den mjuk och sammetslen.

Apricot oil: is a good source of vitamins A and E. It also contains essential fatty acids and is excellent for moisturising and nourishing mature, dry and sensitive skin. It is also one of the most powerful antioxidants.
Aprikosolja: är en bra källa till vitamin A och E. Den innehåller även essentiella fettsyror och är utmärkt för att återfukta och ge näring till mogen, torr och känslig hud. Det är också en av de mest kraftfulla antioxidanterna.

Sesamolja; en värdefull hjälp för huden, rik på fleromättade fettsyror, vitamin E och F och mineraler som selen, magnesium mm. Oljan rengör huden effektivt tom på cellnivå. Sesamolja är mjukgörande då den innehåller en hög halt av oförtvålbara ämnen. Erbjuder ett naturligt skydd för solens UV-strålar och har antioxiderande egenskaper.

Cananga Odorata-extrakt: olja extraherad från Ylang Ylang-blommor. Den balanserar torr eller fet hud. Dessutom har monoterpenerna i Ylang Ylang starkt renande egenskaper. De utför en antibakteriell och svampdödande verkan. Det är lugnande och skyddande vid hudinfektioner och eksem. Det lugnar klåda eller negativa hudreaktioner. Dess doft har avslappnande, lugnande och dämpande egenskaper: den hjälper till att återställa humöret och lugnet.

Tea Tree Är en naturlig och kraftfullt antibakteriell, bra för oren hud och hud som har en överaktiv talgproduktion. Den är både antiseptisk och immunostimulerande . Dessa styrka är förmågan att beslutsamt bekämpa mikrober och samtidigt bevara fina organiska strukturer

Rosmarinolja: är känd för sina effektiva stimulerande, antiinflammatoriska, antiseptiska, antibakteriella och svampdödande egenskaper. Det verkar på det centrala nervsystemet genom att stimulera hjärnans aktivitet, förbättra koncentrationen och minnet. Eterisk olja av rosmarin har också en antioxidanteffekt, vilket förhindrar bildandet av fria radikaler.
Muskatellsalvia eterisk olja: den stimulerar och normaliserar hudens fysiologiska funktioner: den har antiinflammatoriska, renande, desinfekterande, antiperspirant och sammandragande egenskaper. Denna eteriska olja är särskilt lämplig för oren, fet och akne hud.

Immortelle-extrakt: Hedeblomster, eterisk olja anses vara en av de mest kraftfulla oljorna och används ofta i fytoterapi för att behandla sår och blåmärken, minska brännmärken och ärr. Det är ett naturligt botemedel med anti-allergisk, antiinflammatorisk, balsamerande, slemlösande, antibakteriell och svampdödande verkan. Den har sammandragande och fuktgivande egenskaper; den har en läkande effekt med en positiv effekt inte bara på ärr utan även på bristningar, för att inte tala om den utjämnande effekten på rynkor och den lugnande effekten på eksem, dermatit och rodnad från solexponering.

Kamomillextrakt: lindrar rodnad, lugnande och lugnande egenskaper. Det stimulerar mikrocirkulationen och aktiviteten hos fibroblaster och främjar syntesen av kollagen, elastiska fibrer och hyaluronsyra, vilket gynnar reparationen av dermis och epidermis.


Tocopherol, den rena formen av E-vitamin som finns i naturen (tokoferol) är avgörande för kroppens hälsa och hudens funktioner. E-vitamin skyddar huden mot överdriven produktion av fria radikaler vid olika typer av oxidativ stress, genom att minska eller stoppa skador orsakade av de fria radikalerna. E-vitamin används vid allergiska och inflammatoriska sjukdomar och en bidragande orsak är att vitamin E, har fuktgivande egenskaper och förmågan att skapa en skyddande film, som stärker hudbarriären och minskar ärr.