Finns inte så många i lager.
Du har lagt till en vara i kundvagnen!
Logga in
Sublime Lift Filler Eco

Sublime Lift Filler Eco

Lätt och snabbt absorberande konsistens; utvecklad för att penetrera snabbt in i de djupare hudlagren.
En förstärkt anti-rynk effekt, minskat rynkdjup och antal “uttrycksrynkor”.
Snabb behandling av extra uttorkad hud med långvarig effekt
Ökad spänst och mer kompakt hudstruktur.
Förebyggande av hudens åldrande.
Framtagen att ha en trevlig konsistens och fungerar mycket bra tillsammans med ultrasound, radiofrekvens utrustning eller med manuell massage för att få ett synligt resultat direkt på salongen.

814 kr/st inkl moms

Volym: 30 ml
Tillfälligt slut
Artikelnr: 319
Huvudingredienser Extra info Inci Användning

Hyaluronic acid (HLS)
Hyaluronsyra är ett viktigt ämne som är  väsentlig för hudens bildning av kollagenmatrisen, elastiska fibrer och för upprätthållande av hudens hydratisering. Hyaluronsyra har förmågan att absorbera och behålla stora mängder vatten som säkerställer rätt fuktighet i huden.
Koncentrationen av hyaluronsyra i hudens bindväv (dermis) tenderar att minska med stigande ålder och anses vara den största orsaken till hudens åldrande. Minskad koncentration av HLS i huden orsakar inte bara förslappning av huden, sämre elasticitet och fasthet, men bidrar också  till mindre hydratisering av huden.
Flera studier har visat att närvaron av hyaluronsyra bidrar till att säkerställa en fysiologisk miljö optimal för fibroblaster, för syntesen av kollagen och andra extracellulära (mellancellulära)  komponenter.

Pentavitin (Sackarid isomerat) är ett komplex av kolhydrater (socker) som starkt binder sig till hudytan och binder fukten, även i en mycket torr miljö. Pentavitin är därför en hud-återfuktnings regulator baserad på naturliga kolhydrater (100% naturlig, inga konserveringsmedel, certifierad av NATRUE och godkänd av ECOCERT). Liknande de som finns i ytskiktets epidermis. Dessa ämnen binder vattenmolekyler som säkerställer en konstant tillförsel av fukt till huden. Konsumenttester som utförts bekräftar att efter två veckors användning så ökade hudens mjukhet och jämnhet med 50%, fjällning minskade med mer än 50%, klåda minskade med 50% och känslan av “stram hud” reducerades med över 30%.

Ceratonia siliqua (Carob träd) frö-extrakt är ett naturligt alternativ till hyaluronsyra och kollagen. Tillför viktiga egenskaper för att behålla huden ung och frisk; som flexibilitet, elasticitet och turgor;  gynnar också hudens naturliga skyddande mekanism. Dess återfuktande effekt (hud turgor) och anti-rynk effekt är vetenskapligt erkänd; den accepteras också mycket bra av huden. Det är en extraordinär ingrediens som hjälper till att - dag efter dag - bromsa hudens åldrande och “släta ut” de första tecknen av tidens inverkan på huden.

Lycium barbarum (Goji). Lycium barbarum. Gojibär-extrakt, rika på C-vitamin, lutein och betakaroten, flavonoider och kännetecknas som en kraftfull antioxidant, vilken bekämpar skadliga fria radikaler och bidrar till att att minimera hudens cellulära åldrande utveckling.

Natriumhyaluronat. När det appliceras på huden bildar natriumhyaluronat en tunn film som håller huden smidig och återfuktad. Dessutom tränger de mindre molekylerna djupt in i huden, vilket gör att vävnaderna pumpas upp, vilket fyller och jämnar ut fina rynkor.

Indian pennywort extract (Centella asiatica-Guto kola) Tack vare sin ärrläkande och sina reepiteliseringsegenskaper, motverkar Guto kola-extrakt förlorad elasticitet och bildandet av rynkor och hudbristningar.

Centifolia Rose extrakt, en ljus, ren och söt doft. Ros-extrakten innehåller en komplex serie av vitaminer, mineraler och antioxidanter med mycket mjukgörande egenskaper som återfuktar torr hud. De har också antiseptiska och sammandragande egenskaper som är lämpliga för aknehud och tillsammans med sina antiinflammatoriska egenskaper hjälper de till att lugna röd och känslig hud. Eteriska olja från ros har en lugnande och dämpande effekt på överaktivt sinne, nya studier visar också positiva resultat vid ångest och depression.