Finns inte så många i lager.
Du har lagt till en vara i kundvagnen!
Logga in
Sublime Liftfiller ekologisk hudvård

Sublime Liftfiller


En booster för huden och dess fuktbalans. Full av spännande ingredienserr och den så viktiga hyaluronsyran i olika molekyllängder så att den har förmågan att peneterar hudens och lyfta upp insjunken vävnad (mao fylla upp rynkor inifrån).

  • Lätt och snabbt absorberande konsistens; utvecklad för att penetrera snabbt in i de djupare hudlagren.
  • En förstärkt anti-rynk effekt, minskat rynkdjup och antal “uttrycksrynkor”.

  • Snabb behandling av extra uttorkad hud med långvarig effekt

  • Ökad spänst och mer kompakt hudstruktur.

  • Förebyggande av hudens åldrande.

Pris: 620 Kr. Inkl moms


Lagerstatus: Lågt saldo
Artikelnr: 319
Volym 30 ml
Huvudingredienser Inci Användning
Hyaluronsyra är ett viktigt ämne som är väsentlig för hudens bildning av kollagenmatrisen, elastiska fibrer och för upprätthållande av hudens hydratisering. Hyaluronsyra har förmågan att absorbera
och behålla stora mängder vatten som säkerställer rätt fuktighet i huden.BioPeptides: främjar syntesen av kollagen och elastin;

Lycium barbarum (Goji). Lycium Gojibär-extrakt, rika på C-vitamin, lutein och betakaroten, flavonoider och kännetecknas som en kraftfull antioxidant, vilken bekämpar skadliga fria radikaler och bidrar till att att minimera hudens cellulära åldrande utveckling.

BioPeptides: främjar syntesen av kollagen och elastin; förbättrar därmed hudens elasticitet, textur och motverkar muskulära “sammandragningar” orsakade av uttrycksrynkor. Uppmjukningen av ansiktsmusklerna bidrar till att enskilda uttrycksrynkor inte blir djupare. Biopeptiderna bidrar också till att stimulera hudförnyelsen även i de djupare hudlagren; gör huden mer mjuk och elastisk och på så sätt minska rynkor och ge huden ett mer enhetlig utseende.

Chondrus Crispus (karragentång) Irland, ett algextrakt, rikt på kalcium och magnesium, balanserar hudens hydreringsreserver. Ökar hudens “uthållighet”, skyddar den från miljöpåverkan som stora temperaturvariationer, direkt solljus och aggressiva ämnen.