Finns inte så många i lager.
Du har lagt till en vara i kundvagnen!
Logga in
Sublime Cream eco dag nattSublime Cream eco dag natt kundfavorit

Sublime Cream eco dag natt


Utvecklad för att motverka tidiga tecken på åldrande och för att återställa den unga hudens naturliga lyster.
Glutation skyddar celler, vävnader och hud, håller dem ungdomliga under lång tid.
Krämen skyddar huden mot negativa miljöeffekter, både inifrån och utifrån.
Ökar hudens elasticitet och samtidigt stärkande och uppstramande.
Förbättrar hudens textur och struktur (mjukar upp extra grov och sträv hud)
Användbar vid dermatitis - eksem

1431 kr inkl moms

Lagerstatus: Tillfälligt slut
Artikelnr: 321
Volym 50 ml
Huvudingredienser Inci Användning

Glutation thioester- är en kraftfull antioxidant (en deaktivator av fria radikaler) som dessutom förhindrar fria radikaler från att binda till fibrösa proteiner (kollagen, elastin, mukopolysackarider) i kroppen och ser till att dessa inte deformeras (tovar sig och bidrar till brist på elasticitet, djup dehydrering och formationen av rynkor). Pga Glutation hålls dermis, bindväv och cirkulationssystem friska och ungdomliga.

Argan Oil. Detta är en av de viktigaste oljor för hudföryngring tack vare dess innehåll av vitamin E och flera essentiella fettsyror. Denna unika sammansättning gör den mycket mjukgörande och stimulerar cellförnyelsen; senare studier har bekräftat att den innehåller antioxiderande ämnen som bekämpar hudens åldrande.

Indian pennywort extract (Centella asiatica-Guto kola) Tack vare sin ärrläkande och sina reepiteliseringsegenskaper, motverkar Guto kola-extrakt förlorad elasticitet och bildandet av rynkor och hudbristningar.

Damask Rose essential oil (damascena) En magisk olja; med sin starka, blommiga och förtrollande parfym är den alla hudtypers “vän”. Förebygger och motverkar åldrande tecken och är också en fantastiskt stärkande och harmoniserande eterisk olja.

Lycium barbarum (Goji). Lycium barbarum. Gojibärextrakt, rika på C-vitamin, lutein och betakaroten, flavonoider, och kännetecknas som en kraftfull antioxidant, vilka bekämpar skadliga fria radikaler, som i sin tur bidrar att minimera hudens cellulära åldrande utveckling.

Sodium hyaluronate: (med en mix av olika molekyllängd) Applicerad på huden – lämnar den på huden, tack vare sin höga affinitet (“släktskap”) med vatten,  en tunn film på hudens yta som bibehåller huden mjuk och återfuktad. Dessutom kan de mindre molekylerna av hyaluronsyran penetrera in i subkutusskiktet och bidra till ökad fasthet i vävnaderna och ger huden därmed en  temporär fyllnings- och utjämnings-effekt på små rynkor.