Finns inte så många i lager.
Du har lagt till en vara i kundvagnen!
Logga in
Deep nutrition serum, 30 ml nyhet

Deep nutrition serum, 30 ml


En behaglig lätt krämig gelstruktur med en hög koncentration av närande och vitaliserande aktiva substanser som förbättrar hudens kompakthet, utstrålning och ton. Detta serum innehåller kraftfulla botaniska ämnen som hjälper till att göra ansiktet ljusare och skapa en jämnare hudfärg. En blandning av biologiska mikroorganismer, vitamin E och panthenol vilka ökar hudens lyster, medan de kinesiska adaptogenerna (Fallopia Multiflora) och Resveratrol gör huden ljusare och mer kompakthet. Vaniljpolyfenoler och hyaluronsyra hjälper till att motverka slapp hud och återställa hudens densitet. 

795 kr inkl moms

Lagerstatus: Lågt saldo
Artikelnr: 3022
Volym 30 ml
Huvudingredienser Inci Användning

Super maxad lista av effektiva ingredienser:

Solros- och mimosavax: ett komplex med mimosa- och solrosvax. Det bildar en slät och elastisk film som ger huden fukt och komfort.


Arganolja. Denna olja har viktiga hudföryngrande egenskaper tack vare sitt innehåll av
vitamin E och olika essentiella fettsyror. Tack vare sin inneboende sammansättning har
denna olja en mycket mjukgörande effekt och stimulerande inverkan på cellförnyelsen;
senare studier har visat att den innehåller viktiga antioxiderande ämnen som bekämpar
hudens åldrande.

Panthenol eller provitamin B5, förbättrar hudbarriärens kvalitet och struktur och dämpar inflammationer, anti-klåda och har en lugnande verkan. På biokemisk nivå främjar det syntesen av lipider, läkning av sår och produktionen av hudens fibroblaster. Förbättrar hudens elasticitet genom att den understöder hudens bildande av nya celler. Det lugnar, rodnad på grund av klåda eller irritation (t ex hudutslag och dermatit orsakad av lång exponering för ultravioletta strålar).

Sodium hyaluronate: (med en mix av olika molekyllängd) Applicerad på huden – lämnar den på huden, tack vare sin höga affinitet (“släktskap”) med vatten, en tunn film på hudens yta som bibehåller huden mjuk och återfuktad. Dessutom kan de kortare molekylerna av hyaluronsyra penetrera in i subcutusskiktet och bidra till ökad fasthet i vävnaderna och ger huden därmed en temporär fyllnings- och utjämnings-effekt på små rynkor.

Thermus thermophilus svamp, en mikroorganism som lever på insidan av undervattensvulkaner, har en starkt avgiftande och anti-åldrande effekt och förbättrar hudens strukturella integritet.

Fallopia multiflora root extract: numerous scientific studies have confirmed that it contains substances capable of stimulating the body to produce other substances related to longevity and youth. One of these is superoxide dismutase, which is the most powerful antioxidant in the human body. 
Fallopia multiflora (rosbuske) rotextrakt: många vetenskapliga studier har bekräftat att det innehåller ämnen som kan stimulera kroppen att producera andra ämnen relaterade till livslängd och ungdom. En av dessa är superoxiddismutas, som är den mest kraftfulla antioxidanten i människokroppen.

Natrium lactate, Natrium PCA, Fruktose, Glycin, Inositol, Niacinamide, Urea:
En blandning av fuktgivande komponenter i en vattenlösning. Det är en ersättning för hudens NMF (Natural Moisturizing Factor).

Linsextrakt: har sina omstruktureringsegenskaper tack vare sin speciella fettsyrasammansättning med en hög nivå av linolsyra som hjälper till att återfukta huden och alfa linolensyra (45,0 - 60,0%), som bibehåller hudens elasticitet.
Vaniljextrakt har skyddande och närande egenskaper med en söt, rik och gourmand doft. Denna nektar har återskapande, renande, lugnande och avslappnande egenskaper. Den är rik på polyketoner, naturliga molekyler, som gynnar hydratiserings (fukt)- och sårläkningsprocesser; det har visats att de har en generell positiv effekt mot hudens normala åldrande process.
Resveratrol: polyfenol som finns i röda druvor, bär etc. som stimulerar hudens naturliga antioxidantförsvar och ljusar upp huden och ger den ökad spänst.

Damask rosolja är en magisk olja tack vare sin kraftfulla, blom-, cocooning-doft och det är passar alla hudtyper och en viktig olja för att minska hudens åldrandetecken. Rosolja är rik på vitamin E, beta-karoten, fettsyror som omega 3 och 6; det hydratiserar (fukt) och ger näring åt huden. Ros-baserade ingredienser är idealiska för känslig hud eftersom de har en lugnande effekt och lindrar huden medan den repareras. Deras väldiga rika komposition ger näring till fuktfattig hud och ger lättnad vid atopiska hudproblem. Ros har läkande egenskaper och kan användas för att lugna huden som har utsatts för mycket sol.

Aloe Barbadensis består huvudsakligen av polysackarider, fytosteroler, vitaminer, enzymer, spårelement och aminosyror; Det fungerar främst som fuktgivande substans med en lugnande verkan, men har också svampdödande och antimikrobiella egenskaper. Tack vare dess mukopolysackarider, bildar det en skyddsfilm på huden, vilken har utmärkt fuktgivande egenskaper. Aloe är känt för sin läkande, lugnande och rodnadsdämpande egenskaper. Aloe stimulerar också produktionen av kollagen och elastin, vilket bidrar till att bekämpa hudens åldrande

Bitterapelsin blom, Neroli eterisk olja, blomman är rik på flavonoider och eteriska oljor och är känt för dess förmåga att regenerera cellerna i hudvävnaden. Det främjar cellregenerering och mjukgör ärrvävnader och är därför lämplig för behandling av ärr och rynkor. Det tolereras också väl av känslig, irriterad, torr eller mogen hud.
Solrosolja förser huden med återskapande substanser som fytosteroler, tokoferoler och squalene