Finns inte så många i lager.
Du har lagt till en vara i kundvagnen!
Logga in
Extreme gold cream SPF15, 50 ml

Extreme gold cream SPF15, 50 ml

Har hudläkande, mjukgörande och reparerande egenskaper.


Antiage Extreme Gold 24H SPF15 Cream förbättrar hudens elasticitet med en långvarig återfuktande verkan tack vare exklusiva aktiva ingredienser (som aloe, malva, läkemalva, ros), ett derivat av hyaluronsyra och den unika Pentavitin-synergin; en förening av naturligt socker som säkerställer omedelbar djup hydrering, med en testad effekt som varar i 72 timmar.
De fina guldmikropartiklarna löses upp i huden och lämnar den ungdomlig och vital. Denna kräm stimulerar försvarsmekanismerna som har avtagit och kompenserar för stress orsakad av fria radikaler.
Lämplig för alla typer av torr, mogen eller särskilt stressad hud med förlust av ton; det stimulerar vitalitet och stärker immun- och antioxidantsystemet.
De naturliga ingredienserna stärker huden och förbättrar densitet, elasticitet och lyster.
Strukturen på denna kräm är behagligt len och som överträffar mångas förväntningar. Den är mjuk, lättabsorberad och lämnar torr och mogen hud med en behaglig känsla av välbefinnande och med en fräsh lyster.
Den speciella SPF15 solskyddsmedel med UVA- och UVB-filter som förhindrar ytterligare hudens åldrande och uppkomsten av mörka fläckar.


999 kr/st inkl moms

Tillfälligt slut
Artikelnr: 3142
Huvudingredienser Inci Användning

Pentavitin (sackaridisomerat) är ett komplex av kolhydrater (sockerarter) som binder starkt med hudytan och behåller fukt även i en mycket torr miljö. Pentavitin är därför en hudhydreringsregulator baserad på naturliga kolhydrater (100% naturliga, inga konserveringsmedel, certifierade av NATRUE och godkända av ECOCERT), liknande de som finns i epidermis ytskikt. Dessa ämnen binder vattenmolekylerna och säkerställer en konstant tillförsel av fukt till huden. Vi genomförda konsumenttester bekräftades att hudens mjukhet och jämnhet förbättrades efter 2 veckors användning med 50%, att den tydliga flagningen minskade med mer än 50%, klåda minskade med 50% och känslan av "tät hud" minskade med över 30%.


Sackaridisomerat: eller PENTAVITIN®: en 100% naturlig ingrediens utvunnen från växtbaserad D-glukos som binder sig till hudens keratin för att reglera och behålla fukt.
PENTAVITIN® garanterar djup hydrering i 72 timmar. Det minskar torrhet och irritation genom att minska de obehagliga känslor som är typiska för mogen och torr hud.

Sorbitanolivat: eko-emulgator som härrör från olivolja och kombinerat med sorbitol (ett socker). Helt PEG-fri, som är särskilt lämplig för mycket torr hud eftersom den lämnar den mjuk och smidig vid beröring.
Arganolja. Detta är en av de viktigaste oljor för hudföryngring tack vare dess innehåll av vitamin E och flera essentiella fettsyror. Denna unika sammansättning gör den mycket mjukgörande och stimulerar cellförnyelsen; senare studier har bekräftat att den innehåller antioxiderande ämnen som bekämpar hudens åldrande.

Sheasmör har följande enastående egenskaper: sårläkande, mjukgörande, anti-stretch mark (hudbristningar), anti-rynk, elastiserande, fuktgivande, antioxidant och lugnande; shea smör  stimulerar nya epitelceller och lämnar en skyddande hinna på huden. Det är också mycket rikt på vitamin A, B, E och F, och är mycket lämplig för torr hud, eksem, erytem, brännskador, rodnader och irritationer.

Kakaosmör: har närande och skyddande egenskaper tack vare sina fettsyror, det innehåller också polyfenoler som bekämpar fria radikaler, vitamin E, en naturlig antioxidant, fytosteroler med antiinflammatoriska och reparerande verkan, även squalen som är en av huvudkomponenterna i hudens talg, som håller det mest ytliga skiktet av epidermis hydratiserat och saktar ner avdunstningen av fukt.

Olivolja (oförtvålbar): en aktiv princip utvunnen ur olivolja som används ofta i professionella skönhetsprodukter för sina lugnande, mjukgörande och talg-reglerande egenskaper. Används ofta vid behandling av tunn och känslig, torr, fuktfattig, narig, fettfattig (hypo-lipidic), devitaliserad och matt hud med rynkor och hudbristningar

Aloe Barbadensis består huvudsakligen av polysackarider, fytosteroler, vitaminer, enzymer, spårelement och aminosyror; Det fungerar främst som fuktgivande substans med en lugnande verkan, men har också svampdödande och antimikrobiella egenskaper. Tack vare dess mukopolysackarider, bildar det en skyddsfilm på huden, vilken har utmärkt fuktgivande egenskaper. Aloe är känt för sin läkande, lugnande och rodnadsdämpande egenskaper. Aloe stimulerar också produktionen av kollagen och elastin, vilket bidrar till att bekämpa hudens åldrande 

Mallowextrakt (Malva sylvestris), från blommor och blad som innehåller slem, antocyaniner, flavonoider, aminosyror, polyfenoler och Vit. A - B - C - E. Slem utvunnit ur malva (ensam eller kombinerad) inverkar positivt på många hudproblem. Den har fuktgivande, mjukgörande och skyddande egenskaper som är mycket användbara för torr, känslig, irriterad och grov hud och som hjälper till att minska de första rynkorna.

Althea (läkemalva)-rotextrakt är rikt på slem och pektin, vilket ger det utmärkta fuktgivande egenskaper.

Damask Rose eterisk olja (damascena). En magisk olja; med sin starka, blommiga och förtrollande parfym är den alla hudtypers “vän”. Förebygger och motverkar åldrande tecken och är också en fantastiskt stärkande och harmoniserande eterisk olja.

Sodium hyaluronate: (med en mix av olika molekyllängd). Applicerad på huden – tillför den tack vare sin höga affinitet (“släktskap”) med vatten,  en tunn film på hudens yta som bibehåller huden mjuk och återfuktad. Dessutom kan de mindre molekylerna av hyaluronsyran penetrera ner i underhuden, bidra till ökad fasthet i vävnaderna och ger huden därmed en  temporär fyllnings- och utjämnings-effekt av små rynkor.

Guldspån av aktivt guld är en extraordinär, aktiv och funktionell ingrediens som stimulerar hudens möjlighet att försvara sig och saktar ner den naturliga försämringen av kollagen och elastin. Bromsar glykationsprocesser i huden (åldrande processer).

Uva-Uvb solfilter SPF 15 är senaste generationens solfilter som tolereras särskilt väl av huden, vilket garanterar skydd mot UVA-strålar och UVB-strålar som orsakar brännskador och solutslag.