Finns inte så många i lager.
Du har lagt till en vara i kundvagnen!
Logga in
Revitalizing Complex Vials ekologisk hudvårdRevitalizing Complex Vials nyhet

Revitalizing Complex Vials


Ett lyftande vitaminserum med oljig konsistens, som gör den extra skön att massera in i huden. Ett eko-certifierade superserum har en unik effekt; det kombinerar aktiva ingredienser med värdefulla vegetabiliska oljors närande, reparerande och regenererande egenskaper. Reparerande, extremt närande, med en perfekt känsla på huden, unik samverkan med de eteriska oljorna de övriga lipofila (fettälskande) aktiva ingredienserna, som vitamin A och E. Allt detta levereras med en närande konsistens som ändå är lätt, absorberas snabbt av huden och är inte kladdig. Passar alla hudtyper. Används som en kur varje dag innan kräm, 1 ggr/dag.

Vitaminer är väldigt viktiga för hudens hudens hälsas och balans. I synnerhet, vitamin A och E, som är de riktigt bra antioxidanter, som har starkt skyddande effekt och de stärker kroppens försvar. De bidrar till att minska skadorna som orsakas av miljöförorening, de förhindrar och saktar ner biologiskt åldrande, undanröjer obehagliga "uttrycktslinjer" och håller huden hydratiserad, mjuk och elastisk under lång tid.

Efter appliceringen får huden en energikick, blir regenererad; den blir silkeslen mjuk, slät, perfekt hydratiserad och med en frisk färgton. Redan från den allra första applikationen får huden intensiv näring och börjar återta sin naturliga mjukhet. Dag efter dag blir huden mer fast, tecken på trötthet minskas radikalt och ansiktet ser mer utvilat ut, huden blir mjukare, ljusare och fastare.


Face Lifting ritual - VIDEO

978 kr inkl moms
782.4 kr exkl moms

Lagerstatus: Lågt saldo
Artikelnr: 309
Volym 25x0,8 ml
Huvudingredienser Användning

Huvudingredienser
Lakshmi har tagit fram en unik formulering av viktiga vitaminer och andra för huden värdefulla ingredienser.

En synergiprodukt utav vitaminer och olika vegetabiliska oljor, som:
Tocopherol, Tocopherylacetat, Arachis hypogaea jordnötsolja, Argan OilPanthenol eller provitamin B5, Muskosolja (nyponrosolja), Squalen, Retinol Vitamin A (retinol), Bitterapelsin blom, Neroli, Bergamot, Ingefära, Gurkmejaxtrakt, Ginseng-extrakt.

Muskosolja (nyponros) och arganolja med mjukgörande, närande egenskaper och goda antioxidations effekter. Rik även på Retinol, vitamin A.

Squalene
som skyddar huden och bidrar till att förhindra rynkor och motverka torr hud.

Vitaminampullerna förstärks av neroli, bergamot och ingefära eteriska oljors kända för sina anti-åldrande, antioxiderande och hudljusande egenskaper kombinerade med de lugnande och hudåterskapande eteriska oljorna från jasmin och damask ros.