Finns inte så många i lager.
Du har lagt till en vara i kundvagnen!
Logga in
Miracolous ögonkrämMiracolous ögonkräm nyhet

Miracolous ögonkräm


- Använd denna kräm bara en gång om dagen för en fantastisk omedelbar effekt som hjälper till att minska  påsar under ögonen, uttrycksrynkor och mörka ringar.
 Innehåller en speciell peptid har en spänstgivande och lyftande effekt och påverkar uttrycksrynkorna avsevärt.

- En emulsion av aktiva ingredienser med bl.a. mineraler som magnesium, en synergi av; lakrits, mjölktistel, hästkastanj, spike myrten med dränerande egenskaper och en synergi av hudblekande örter; apelsin, kapris, ris, olivblads-extrakt. Vidare en blandning av rödtångextrakt, koffein med argan- och solrosolja som är vattendrivande, förbättrar cirkulationen, ökar hudens spänst, struktur och minskar lymf- och sebum vilket bidrar till att reducera påsar under ögonen. Tack vare förbättrad mikrocirkulation elimineras avfallssubstanser lättare och snabbare. Dessutom ökas tillförseln av syre till cellerna, vilket effektivt reducerar mörka cirklar under ögonen.

- Regelbunden användning av Miracolous lämnar huden ljusare och synligt yngre.

670 kr inkl moms

Lagerstatus: Lågt saldo
Artikelnr: 307
Volym 15 ml
Huvudingredienser Inci Användning

Huvudingredienser
Magnesiumsilikat:
Forskning om magnesium visar att absorption av magnesium genom huden lindrar muskelsmärta, kramper och trötthet; minskar inflammation och främjar vävnadsregenerering.

Oligopeptider från Hibiskus extrakt
Genom en biotransformationsprocess har forskare extraherat ett oligopeptidkomplex som verkar effektivt mot uttryckslinjer. Det slätar ut linjer genom att hämma sammandragningen av ansiktsmusklerna. Det förhindrar oxidativa skador och skyddar mot biologisk åldrande.

Polyfenoler av kapris knoppar (Capparis spinosa), apelsin (Citrus sinensis), olivlöv (Olea europaea) och ris. Dessa ingredienser bromsar melanogenes processen och har en hudljusande effekt. Polysackariderna stärker hudens förmåga att behålla fukt och kolhydraterna främjar cellomsättningen, samtidigt som skadorna reduceras och uttryckslinjerna slätas ut.

Extrakt av porphyridium cruentum (röda alger). Denna art är rik på lipider och polysackarider. Polysackarider upprätthåller hudens förmåga att behålla fukt. Kolhydrater främjar cellomsättningen, samtidigt som skadorna minskar och har utjämnande effekt på hudens åldrandetecken.

Extrakt av lakrits, mjölktistel, hästkastanj, spike myrten, ringblomma, åkerfräken, trollhassel, guto kola och kronärtskocka; de har skyddande egenskaper av blodkärlen och ökar avsevärt kärlväggarnas spänst, vilket innebär en tydlig förbättring av perifera (ytliga) mikrocirkulation. Alla är kända för dess anti-ödem påverkan på vävnadsvätskor. Avsvällande, antiinflammatoriska och dränerande.

Coffea arabica (kaffe) bönans extrakt (*) har en stimulerande och energi-giverande effekt; moa en utmärkt ingrediens för anti-aging ansiktskrämer då det gynnar syresättningen av hudens vävnader. Det skyddar kroppen mot skador orsakad av åldrande.

Solrosfrö extrakt. Antioxidant, närande, anti-inflammatorisk och med anti-aging effekt.

Solros frövax, Acacia decurrens blomvax oco Jojobavax. Ett naturligt aktivt komplex med jojoba, mimosa och solros vaxer. De ger emulsionen en lätt och mjuk film som behåller huden återfuktad och mjuk länge.