Logga in
Finns inte så många i lager.
Du har lagt till en vara i kundvagnen!

ETERISKA OLJOR vs AROMATERAPI

Eteriska oljor kan med fördel användas i aromaterapi. Men var försiktig med eteriska oljor som ej är exakt deklarerade. Det finns mängder av olika Salvia, men utan att veta vilken Salvia du köpt, vet du heller inte vilken effekt den har. Använd bara oljor som är angivna med dess rätta latinska namn och kemotyp. Andra saker som avgör dess kvalitet är - odlingsplats, - hur de destillerats och - om det är första destilleringen (superior kavlitet), 2:a eller tom 3:e koket! LAKSHMI GARANTERAR ATT DERAS OLJOR ÄR UTVUNNA PÅ DET SKONSAMMASTE SÄTT OCH HÅLLER HÖGSTA KVALITET - SUPERIOR KVALITET.

AROMATERAPI

Aromaterapi är en mycket behaglig terapi utan biverkningar och mycket effektiv. Aroma oljor kan användas invärtes i mycket små mängder (se varje enskild A O medicinska beskrivning) eller utvärtes på flera olika sätt som genom massage, parfym bad mm. Aromaterapin är oerhört effektiv eftersom de eteriska oljorna tränger igenom huden och absorberas av blodomloppet och transporteras runt i kroppen och ansamlas i de organ där de gör störst nytta för att sedan upplösas efter några dagar.

VAD HÄNDER

Aromaterapi är en mycket behaglig terapi utan biverkningar och mycket effektiv. Aroma oljor kan användas invärtes i mycket små mängder (UTSPÄDDA I TEX HONUNG) eller utvärtes på flera olika sätt som genom massage, parfym bad mm. Aromaterapin är oerhört effektiv eftersom de eteriska oljorna tränger igenom huden och absorberas av blodomloppet och transporteras runt i kroppen och ansamlas i de organ där de gör störst nytta för att sedan upplösas efter några dagar. Hela vår kropp består av oräkneliga processer, funktioner som alla styrs på ett intelligent icke viljestyrt sätt. Varje organ har sin inre intelligens och funktion och när något går fel i dess funktion har dess minne gått förlorad. Örter och eteriska oljor från naturen, som växt utan föroreningar och odlats och skördats på ett ansvarsfullt sätt, representerar naturens intelligens, samma intelligens som finns i vår mänskliga kropp. Eteriska oljor skickar budskap till obalanserade organ så att de minns sitt ursprung.

NJUT AV NATURENS DOFTER!


För bästa effekt är kvalitet viktigt.
Välj eteriska oljor, vegetabiliska oljor, blomvatten och blandningar som kommer från ekologiska, giftfria, vilda växter och är skonsamt framställda.