Logga in

GARSHAN DREN

Renande lymfdränerande aroma-massage m. vulkanlera, Döda Havssalt, alger, och örter 
En ljuvligt skön och effektiv renande behandling för både män och kvinnor som har stort överskott av vätska i kroppen och önskar gå ned i vikt. Fungerar även på mjuka vätske- fyllda celluliter 1 (Kapha).
Tid: 60 min.
Kurs: Kropp detox.
Se produkterna här

GARSHAN SLIM

En fettförbränningskur med röd lera och rödalger, ökar kraftigt syreomsättningen i cellerna
En unik, effektiv och slimmande behandling som sätter fart på fettför-bränningen och ökar syreomsättningen i celler och muskler. Behandlingen syftar till att lösa upp hårda celluliter (vata). Produkterna innehåller ett rikt urval av extremt aktiva örter i kombination med rödalg (Alga Gelidium), eteriska oljor och röd lera.
Tid: 60 min.
Kurs: Kropp detox.
Se produkterna här

GARSHAN TONIC

Effektiv anti-cellullitmassage + värmebehandling produkter anpassade efter kundens typ av cellulter
Är cellulitområdena relativt stora och framträdande med en madrass-likande form som är mer utvecklade på lårens insida och på armarna, eller är celluliterna mjuka (Pitta) eller sklerotiska (områden med oelastisk eller hård vävnad), som är den mest vanliga och “besvärliga” formen av celluliter? Då skall du välja Garshan Tonic.
Tid: 60 min.
Kurs: Kropp detox.
Se produkterna här

CRIO GAMATHI

Mot tunga, svullna & trötta ben - omväxlande kylande/värmande ört-/leromslag i kombination med ångbad
Gamathi stimulerar cirkulationen, eliminerar vätskeansamlingar samt har en härligt svalkande effekt. Du kommer att märka en omedelbar förbättring. Dina ben känns lika lätta som i din ungdoms dagar. Du får med dig ett ”Kurprogram för hemmabruk”
Tid: 50 min.
Kurs: Kropp - mage, ben, fötter.
Se produkterna här

UDARA

Marma-massage av mage + inpackning m lera/alger
Exklusiv ayurvedisk magmassage. Effektiv när magen känns orolig, stressad eller uppblåst. Löser spänningar i viktiga känslocentra kring magen. Huden stramas upp toxiner drivs ut med en inpackning med lera, havsalger och örter. Behandlingen avslutas med marma-massage på mage.
Tid: 40 min.
Kurs: Kropp - mage, ben, fötter.
Se produkterna här

ART REUM

Torrmassage, kroppsinpackning och aroma-massage
Effekt: Avslappnande och lindrande effekt vid värk och spänningar i leder och muskler. Har även en utrensande effekt som eliminerar slaggämnen och avgiftar kroppens vävnader
Tid: 75 min.
Kurs: Kropp fortsättning/vid förfrågan.
Se produkterna här

KUMARI

Helkropp/bröst-, inpackning med mask samt djupt avslappnade aroma-massage på, runt brösten och bröstryggen.
Beskrivning: Huvudorsaken till slapp och oelastisk hud är bl a solen, fria radikaler, den naturliga åldrings-processen, dålig cirkulation och näringstillförsel, stress, brist på motion och näringsfattig kost. Kumari är en stärkande behandling för bysten alt. hela kroppen, som syftar till att i första hand stärka, revitalisera huden samt tillföra näring till de olika vävnadslagren.
Tid: 60 min.
Kurs: Kropp fortsättning/vid förfrågan.
Se produkterna här

PADA

Fotkur. Massage med eteriska oljor + inpack. med lera och örter
Fotbad baserat på bl a timjan och islandslav som balanserar Vata/ Pitta/Kapha i fötterna, peeling följt av en fantastisk ler- och örtinpackning som bl a innehåller manuka, bentonit och kaolin (vit lera). Fotmassagen som följer anpassas efter V/P/K och hjälper till att stärka nerver och balansera många andra delar av kroppen. Med hjälp av en avslutande ayurvedisk marma-punkt massage aktiveras de vitala energi-punkterna på fotsulan, fötternas ovansida, fotvalvet samt smalbenen.
Tid: 40 min.
Kurs: Kropp Mage,ben, fötter
Se produkterna här

SWEDANA ÅNGBAD

Ångbad. Detox behandling extra kraftfull. Mycket effektiv vid anti-celluliter behandlingar.
Ayurveda är ångbad en av de viktigaste behandlingarna i Pancha Karma.
Huvudsyftet är att utvidga kroppskanalerna (shrotas) för att eliminera ama (toxiner) från kroppsvävnaden. När kanalerna vidgas produceras svettning på ett naturligt sätt; värme balanserar också Vata och Kapha, minskar kroppsstelhet, tröghet och trötthet. Vattenångan fungerar som smörjning till cellerna och underlättar de många processer som cellerna aktiverar vid kraftigt ökad värme och svettning.

Swedana används med fördel tillsammans med Lakshmi Garshan Dren/Slim/Tonic leror då dessa förstärker svettingen och kroppens avgiftning. min.
KursKropp detox
Tid: 10-20 min