Finns inte så många i lager.
Du har lagt till en vara i kundvagnen!
Logga in
Din Kompletta Aromaterapi Guide eng ekologisk hudvård

Din Kompletta Aromaterapi Guide eng


OBS Kommer i Mars.
redan slutsålt 7/3. Vill du beställa, maila oss lars@lakshmi.se

Aromaterpi guide till ett 70 tal eteriska oljor, alla oljor klassas utifrån ett ayurvediskt perspektiv. Författaren går igenom dofterna kemiska sammansättning och de olika kemiska komponenternas viktiga egenskaper. 

Alla oljor belyses också utifrån dess inverkan på våra endokrina körtlar och chakra balans.

Du får lära dig många olika användningsområden för eteriska oljor och du får tips om hur du kan använda dem i vardagen, på jobbet, vid träning mm. Författaren ger en lista av recept & hemmakurer för diverse åkommor.
För dig som arbetar med aromaterapi ger boken en inspiration och många intressanta recept.

289 kr inkl moms
272.64 kr exkl moms

Lagerstatus: Lågt saldo
Artikelnr: fcbok
Antal 1 st
Förord Innehåller Lista på oljor ÅF priser

Den enorma och komplexa värld av växter som bebor planeten Jorden bereder liv åt alla djurarter och människor.

Växterna använder naturens element för att skapa de nödvändiga byggstenarna för allt liv. Växterna ”tar” vatten från marken (jord), koldioxid från luften och med hjälp av solens energi (eld), fotoner a solljus skapas de nödvändiga byggstenarna, kolhydrater, som behövs för att skapa lignin, cellulosa etc. Syre produceras som en bi-produkt.
Allt som är nödvändigt för allt djurliv.

Under lång tid var växterna grunden för alla läkekonst men föll i glömska när industrirevolutionen och vetenskapen tog fart.
Men allt eftersom forskningen förfinat sina metoder och förmåga att analysera växterna i laboratorier har förståelsen för naturens läkande förmåga fått en renässans. De urgamla ”visdomarna” bevarade i många olika folktraditioner omvärderas på nytt. Detta i kombination med människors ökande behov att leva i balans med sin egen natur, har intresset för växterna positiva inverkan på hälsan ökat enormt. I dag ser vi i reklamen budskap för konsumentprodukter som ”naturnära”, ”i harmoni med naturen”, ”hälsosam kost”, ”naturvänlig” etc växer intresset hon  människor att hitta tillbaka till sin egna natur och sin egen harmoniska balans.

Moder natur  i sin generositet, ger oss hela tiden en rik variation av växter, örter, träd, frukter och fröer mm som kan bidra till att hjälpa oss återställa vår hälsa och skönhet.
Vi lever idag ofta under ett högt uppskruvat tempo, stressade och ständigt jagande en allt snabbare tickande klocka. Detta ställt mot att vi alla, vill må bra, genomsyras av energi, vara harmoniska och glada.
Nyckeln kan då vara att skapa sig mer egen tid för oss själva och utveckla våra unika förmågor.

Ett effektivt och behagligt sätt att berika våra liv, känna sig mer avslappnad, stimulerad till harmoniska fysiska och känslomässiga förhållanden och må bra; är helt enkelt att lära sig använda eteriska oljor i ditt liv.
Dofterna från naturen, har en ofta mycket större inverkan på kroppen, sinnet och själen än alla de övriga sinnena. Doften talar till kroppens viktiga centra direkt, centra som styr våra funktioner i kroppen som vi inte mentalt kan på verka, blodtryck, hjärtverksamhet, hunger, attraktionskraft mm.
Så njut av vad Moder natur ger oss i form av eteriska oljor och floralvatten extraherade från blommor, blad, skal, gräs, rötter, trä, etc. Det ger oss många dyrbara gåvor, en oändlig källa till hälsa och balans i kroppen, huden, sinnet och själen.

Franco Canteri
( Översatt av  Lars Olsson från Italienska. )