ekologisk hudvård, kroppsvård, make-up baserad på ayurveda
ekologisk hudvård, kroppsvård, make-up baserad på ayurveda

Sunveda, solskydd, sun proterction

Solvårdsprodukter från naturen.

Sunveda-serien både skyddar och behandlar din hud; lätt applicerbara texturer med naturliga dofter; fulla med närande ämnen för huden; säkerställer ett perfekt skydd och en jämn hälsosam solbränna om så önskas. Forskning har visat att D-vitamin absorberad genom huden från solen står för 90% av kroppens behov. Vitamin D har följande positiva effekter:

- Håller cellerna friska
- Viktiga för benstommens hälsa
- Håller oss på gott humör och motverkar depression
- Motverkar högt blodtryck
- Lindrar psoriasis och autoimmuna sjukdomar

UVC, UVB och UVA ultraviolett strålning är skadlig för kroppen och kan orsaka brännskador och andra skador på huden. Så det är viktigt att alltid skydda huden med ett solfilter när den exponeras för solen.

Lakshmis Sunveda solvårdsprodukter är rika på naturliga växtextrakt, vitaminer och kallpressade oljor som är välgörande för huden och ger dessutom ett utmärkt solskydd. De är mycket vattenbeständiga och erbjuder en vacker och säker solbränna.

OBS att produkter som innehåller solskydd inte är EKO-certifierade, då LAKSHMI medvetet valt att använd säkra men syntetiska solskyddsfilter i kombination med massor av (för huden) närande, vårdande och skyddande vegetabilsika ingredienser. För att ge huden maximala förutsättningar för att klara av den ökande stressan som solens UV-ljus utsätter huden för under sommar-säsongen.

Länk till webbshop Laveda, eller mer produktinformation på engelska.