ekologisk hudvård, kroppsvård, make-up baserad på ayurveda
ekologisk hudvård, kroppsvård, make-up baserad på ayurveda

Eko-organisk hudvård

LAKSHMI´s Produkter är Eko-Organiskt certifierade enligt AIAB (Italian Association of Organic Farming).
Detta är en garanti som säkerställer att LAKSHMI bara använder råvaror av naturligt ursprung och med minsta möjliga miljöpåverkan för att skydda vår miljö och vår hälsa.
Lakshmi använder naturliga ingredienser som hämtas från växter som odlas biodynamiskt eller växer vilt; som exempelvis floralvatten från aromatiska blommor, mycket hudvänliga vegetabiliska emulatorer, kallpressade oljor och 100% rena eteriska oljor

Högsta kvalitet i total harmoni med naturen

Vår strävan är att använda ekologiska råvaror som inte stör den känsliga balansen mellan människa och natur. Det är vår övertygelse att vi i framtiden kommer att få betala konsekvenserna om vi bryter mot naturens lagar.

VARFÖR ORGANISK HUDVÅRD?

Produkterna är mer verkningsfulla. Det är ett etiskt val där du inte bara visar omtanke om dig själv utan även om djur, miljö och natur. För oss är det självklart att erbjuda naturliga, mer koncentrerade och effektiva produkter. En produkt baserad på naturliga ingredienser tas lättare upp av vår kropp. Det är därför viktigt att hela produktionsprocessen från råvara till slutprodukt genomgår stränga, korrekta kontroller. Vi vill erbjuda dig eko-organiska produkter där kontakten med naturen upprätthålls – något som lätt går förlorat i vår ofta alltför konstgjorda värld. Människans grundläggande behov förändras inte, trots alla framsteg som görs. . .