ekologisk hudvård, kroppsvård, make-up baserad på ayurveda
ekologisk hudvård, kroppsvård, make-up baserad på ayurveda

Hårda celluliter, vata obalans

GARSHAN-SLIM-LOGGO

GARSHAN SLIM

Hårda celluliter VATA

Intensiv behandling för att understödja kroppen att återfå sin normala form.

PROBLEM

Har du övervikt och/eller hårda vata-celluliter? Ansamlar sig fetman mest på lårens utsida, höfter, insidan av dina knän och/eller på buk? Då är Garshan Slim-behandlingen och produkterna bäst för dig.

HEMLIGHETEN

Höga koncentrationer av röd havsalg (Gelidium cartilagineum), koffein, ananas och vintergröna i kombination med eteriska oljor från kanel och apelsin samverkar kraftfullt för att kroppen skall återfå sin perfekta figur med en fastare, spänstigare hud. Det är främst rödalgen som har en reducerande och kroppsformande effekt, den har också en bromsande effekt på kroppens process att skapa nya fettceller. Andra viktiga ingredienser är guto kola och eterisk olja från patchouly. Bästa effekt erhålls med en nyttig och hälsosam livsstil, med regelbunden motion och hälsosam kost. Viktreducering kan skada venerna och dessa skyddas av spike myrten och hästkastanj. Lakshmi rekommenderar denna behandling när du vill återfå din perfekta kroppsform.

RESULTAT

En slankare siluett och balansering av kroppens egen fettförbränning. Förhårdnader i hudens fettlager och ömma partier blir avsevärt mindre, mjukare och huden känns jämnare och lenare. En kombination av Lakshmi salongsbehandling och daglig hemmavård med kroppsserien Garshan Slim ger bästa resultat!

Länk till webbshop Laveda eller mer produktinformation på engelska