ekologisk hudvård, kroppsvård, make-up baserad på ayurveda
ekologisk hudvård, kroppsvård, make-up baserad på ayurveda

Svullna ben, vätska i benen

GAMATHI-ben

CRYO GAMATHI LEGS

Intensivt spänstgivande och dränerande behandling för trötta, tunga och svullna ben.

En utomordentligt effektiv serie som stödjer kroppen i dess strävan att minska svullnad och lindra tunga och värkande ben med synliga kapillärer. Garanterar en omedelbar känsla av friskhet, lätthet och välbefinnande i benen.

PROBLEM

Känns dina ben, vrister och fötter tunga, spända eller svullna? Har du sköra kapillärer? Värker dina ben?

HEMLIGHETEN

Lakshmis Crio Gamathi är en professionell behandling med en serie specifikt designade produkter för tunga och trötta ben. Upprepad behandling ger en långvarig känsla av välbefinnande och naturlig fräschör. Stödjer kroppen i dess strävan att normalisera blodcirkulationen och främja dränering av vätska i vävnaden. Produkterna är innovativa och effektiva tack vare ett flertal värdefulla växtextrakt såsom melilotus (sötväppling), ananas och spike myrten som förstärks av flera aktiva extrakt av koffein och eteriska oljor av mynta, immortelle (hedblomster) och cypress. Serien har en trefaldig verkan i en kombination med avkylande (kryogen), avsvällande, dränerande och kapillärskyddande effekt som minimerar känslan av tunga ben.

RESULTAT

En serie användbar för att stärka kroppens skydd av kapillärer och normalisering av mikrocirkulationen. Produkterna har lugnande och avsvällande verkan och hjälper kroppen återställa den rätta aktiviteten av mikrocirkulation, vilket effektivt bidrar till mer tonade fräscha ben. Minskar svullnad, stimulerar lymfdränage, stärker mikrocirkulation och kapillärer.

Länk till webbshop Laveda eller mer produktinformation på engelska