ekologisk hudvård, kroppsvård, make-up baserad på ayurveda
ekologisk hudvård, kroppsvård, make-up baserad på ayurveda

Vätskeansamling, ödem, mjuka celluliter

GARSHAN-DREN-LOGGO

GARSHAN DREN

Ödematösa celluliter KAPHA

Vår strävan är att använda ekologiska råvaror som inte stör den känsliga balansen mellan människa och natur. Det är vår övertygelse att vi i framtiden kommer att få betala konsekvenserna om vi bryter mot naturens lagar. Intensivt dränerande, avgiftande och slimmande behandling främst mot ödematösa celluliter. Behandlingen är speciellt framtagen för att understödja kroppen i dess strävan att återfå normal funktion i huden och underliggande vävnad, framförallt orsakad av stagnation av vätska och toxiner.

PROBLEM

Lider du av ödem? Svullnad? Är celluliterna mest framträdande på de främre och yttre delarna av benen? Lider du av svullna vrister eller tunga ben? Besväras du av stagnerad vätska i kroppen? Har du synliga kapillärer eller vener?

HEMLIGHETEN

Garshan Dren hjälper kroppen att återställa och stärka cirkulationen och avgifta vävnaderna. Serien innehåller naturliga ingredienser som stödjer kroppens naturliga inre processer för utrensning, rening och vätskereglering, bl. a. extrakt av murgröna, hästkastanj, alger, aloe vera och eteriska oljor från apelsin, eukalyptus, citron, ingefära, enbär, lavendel m.m. Garshan Dren är uppbyggd av flera aktiva synergier av alger och växtextrakt. Röd mikroalg (Porphyridium cruentum), kelp och kombualgen harmoniserar och understödjer tillsammans blodkärlens naturliga elasticitet och funktion. Garshan-serien innehåller ett protein, framtaget med en ekovänlig process, polyglucuronic syra, som aktivt stärker kroppens förmåga att minska fettcellernas storlek och antal. Detta hjälper kroppen att minska på lagret av fettceller. Samtidigt understödjer koffein kroppens förmåga att spjälka fettets triglycerider till fria fettsyror. Andra viktiga oljor bidrar till att hålla huden mjuk och len, såsom sesamolja, vetegroddolja, jojobaolja m. fl., och eteriska oljor från bl. a. rosmarin, cypress och enbär.

RESULTAT

Garshan Dren-behandlingen syftar till att ge en intensiv känsla av välbefinnande. Den normaliserar hudens funktion och utseende. Den återställer hudens normala ton, kompakthet och mjukhet, och ger dig tillbaka din normala kroppssiluett. Garshan Dren understödjer kroppen i dess strävan att återfå sin normala vätskebalans. Efter Garshan Dren-behandlingen kan du glädja dig åt en ökad lätthetskänsla i kroppen, benen och fötterna. Du blir av med en eventuell obehaglig svullnadskänsla i kroppen. Behandlingen skräddarsys för just dina besvär och syftar till att även harmonisera din ayurvediska konstitution och doshaobalans (kapha). Behandlingen har en renade effekt och hjälper kroppen att bli av med oönskade toxiner. En studie gjord på en grupp användare visar att 70% av deltagarna fick en förbättrad mikrocirkulation efter 28 dagars applicering, 2 ggr/dag.

Länk till webbshop Laveda eller mer produktinformation på engelska