ekologisk hudvård, kroppsvård, make-up baserad på ayurveda
ekologisk hudvård, kroppsvård, make-up baserad på ayurveda

Ryggont, ischias, ryggskott, artros, reumatism

ART-REUM, mjuka och rörliga leder

ART-REUM

Behandling för flexibla och rörliga leder..

Art Reum-programmet hjälper dig att slappna av och bli mer rörlig i muskler, ligament och leder. Ju rörligare, flexiblare och mer anpassningsbara vi är, desto lättare kan vi anpassa oss efter livets olika skeden.

PROBLEM

Har du ett stillasittande jobb? Eller står du upp hela dagarna? Har du stel rygg eller nacke? Känns kroppen allmänt stel? Blir du lätt trött under dagen? Har du ett jobb särskilt ansträngande för ryggen (idrottare, massörer, yogalärare, balettdansare etc)?

HEMLIGHETEN
Lakshmis Art-Reum har en gynnsam effekt på ryggraden, vars under av balans och funktion ofta påminner oss om sin närvaro med irriterande och ihållande värk som minskar vår rörlighet och energinivå. Syftet med denna behandling är att stärka kroppens förmåga att bibehålla ryggradens och ledernas funktion och balans, för att minska värk och stelhet. Syftet är också att ge dig verktyg så att du kan ta hand om dig själv bättre.
Steg-för-steg-behandling som ger dig möjligheten att slappna av och därmed låta din kropp återfå sin elasticitet tack vare arnika som lugnar de flesta problem orsakade av slag, vrickningar eller spänningar i muskler, senor och leder. Eucalyptus, rosmarin och fänkål har lokalt lugnande och smärtstillande effekt. Enbär, copaiba och timjan tonar och stärker trötta muskler och har även en avslappnande effekt. Sesamolja aktiverar lokal cirkulation och gynnar dränering av giftiga ämnen som ofta tenderar att ansamlas i vävnaden kring muskler och leder.

RESULTAT
Avspänd ländrygg och muskulatur med en ökad produktion av endorfiner i kroppen. Sköna behandlingstekniker som leder till förbättrad balans och harmoni mellan kropp och själ.

Länk till webbshop Laveda eller mer produktinformation på engelska