Logga in
Finns inte så många i lager.
Du har lagt till en vara i kundvagnen!
Fet hud - Kapha
Problemen

Är din hud mjuk och smidig med en fet T-zon (panna, näsa och haka)? Är din hud tjock eller glänsande med vidgade porer? Har du grovporig hy med pormaskar, speciellt i pannan, på näsan och/eller hakan? Är din hud matt, oren och irriterad? Lider du av akne, inflammationer, finnar och hudutslag? Har du en typisk ungdomshy?

Hemligheten

Kapha är en komplett serie framtagen för behandling av bland-, fet- och oren hud. Serien innehåller produkter som återställer hudens naturliga tillstånd utan att irritera och störa pH-värdet. De aktiva substanserna i serien är utvunna ur bl. a. serenoa serrulata (sågpalm), epilobium (dvärgmjölke), gurkmeja, ingefära och arganolja som effektivt normaliserar talgproduktionen (genom att reglera det enzym som stimulerar huden att producera talg). Dag för dag blir huden renare med en synbart mattare hud som resultat. De aktiva ingredienserna förstärks av de värdefulla essenserna av zincite, rubin och opal, vilka anses stimulera hudens cellstruktur och skydda huden från angrepp av yttre miljöfaktorer.

Resultatet

Huden ser jämn och frisk ut med ett felfritt och strålande utseende. Den oönskade feta känslan försvinner. Produktionen av talg, orsakad av fet och oren hy, normaliseras och huden känns även mer motståndskraftig mot irritationer. Produkterna har också en antibakteriell effekt. De aktiva ingredienserna av vegetabiliskt ursprung både skyddar huden och minskar orenheter och komedoner. Tester har visat en 58%-ig minskning av produktionen av talg. Huden blev renare, finare, med mindre utslag och med en homogenare strukt

För ungdomshy och bland-, fet- och oren hy som behöver renande produkter.
Tea Tree Cleansing Milk
Tea Tree Cleansing Milk
200 ml
Clary Sage tonic - Kapha
Clary Sage tonic - Kapha
200 ml
Serum Detox Purifying
Serum Detox Purifying
30 ml
Neem mask - portionspåsar
Neem mask - portionspåsar
15x10 ml
Turmeric Cream
Turmeric Cream
50 ml
Ginger Cream
Ginger Cream
50 ml
Kapha Floral Water
Kapha Floral Water
500 ml
Immortelle -Helycrisum Serum
Immortelle -Helycrisum Serum
30 ml
Face Cleansing Cream Tridosha
Face Cleansing Cream Tridosha
100 ml