ekologisk hudvård, kroppsvård, make-up baserad på ayurveda
ekologisk hudvård, kroppsvård, make-up baserad på ayurveda

Iris-hyperkänslig hud-2

Iris-hyperkänslig hud

klickapabanner

IRIS

Serie för känslig och reaktiv hud

En serie speciellt framtagen för intolerant och reaktiv hud. Denna typ av hud visar snabbt tecken på lindring av rodnad och irritation.

PROBLEM

Är din hud hyperkänslig, intolerant och reaktiv? Förvärras besvären av vind, kyla och plötsliga förändringar i temperatur, med ökad rodnad, sveda och överaktiva reaktioner? Kan kosmetika trigga reaktioner som klåda, stickningar och/eller ökad torrhet? Brukar din hud rodna på kinderna och hakan? Har du ytliga kapillärer?

HEMLIGHETEN

Lugnande och rogivande serie framtagen för överkänslig hud som rodnar lätt och som har överdrivna reaktioner på olika stimuli. En perfekt serie för att effektivt behandla, omstrukturera och aktivt stärka känslig hud. Vilka är dess starka sidor? En fantastisk kombination av växtextrakt från immortelle och lakrits med lugnande, dämpande effekt på huden och ökad motståndskraft. Växtextrakt av iris, lugnande aktiva principer som ringblomma, ylang ylang, jasmin, patchouli, lavendel, kamomill och hudvänliga vegetabiliska oljor återställer hudens självförsvarssystem och bildar ett tunt skydd på epidermis. Regelbunden användning reducerar hudbesvär orsakade av couperose (ytliga kärl).

RESULTAT

Snabb lindring av rodnad och irriterad hud. Främjar och bevarar hudens naturliga försvarssystem och bistår kroppen i skyddet mot fria radikaler. Minskar ständiga lättare rodnader men även frekvensen av tillfälliga rodnader.

Länk till webbshop Laveda eller mer produktinformation på engelska