ekologisk hudvård, kroppsvård, make-up baserad på ayurveda
ekologisk hudvård, kroppsvård, make-up baserad på ayurveda
Hudvård för män

HERR SERIEN

LAKSHMI MEN, serien för Män som tar hand om sin hud och vill se bra ut och ha en skön känsla i huden hela dagen.

Produkter utformade speciellt för män; effektiva produkter för en perfekt rakning och eftervård som bevarar hudens ungdomliga känsla och utseende. Den orientaliska, varma och sensuella doften av sandelträ kombinerad med den balsamerande och omslutande doften av patchouli, har en befriande inverkan på sinnet och bidrar till hudens ökade ton (spänst) och regenererande energi. LAKSHMI MEN, är certifierade som BIO-Ekologisk hudvård efter det oberoende organet AIAB´s förodningar, AIAB.it

PROBLEM

Hudirritation? Rodnad efter rakning? Torrhetskänsla i huden? Huden känns stram och sträv? Du börjar få rynkor?

HEMLIGHETEN

Lakshmi hudvårdsserie för Män är 100% utformad för den manliga huden och hans behov. Huvudingredienserna är bl.a. sandelträ från Västindien som har en hudläkande och lugnande effekt på irriterad hud med en behaglig manlig doft. Växtextrakten av patchouli, aloevera, hyaluronsyra och malva ger en vårdande och lugnande naturlig vegetabilisk mix för ökad spänst och fuktbevarande.

RESULTAT

Mjuk hud, enklare rakning som lämnar huden återfuktad och elastisk, utan småsår och irritationer. Ansiktet får ett vårdat och fräscht uttryck med ökad ton (spänst).

Länk till webbshop Laveda eller mer produktinformation på engelska