ekologisk hudvård, kroppsvård, make-up baserad på ayurveda
ekologisk hudvård, kroppsvård, make-up baserad på ayurveda

Mogen hud

Mogen hud

klickapabanner

ANTI-AGE

För åldrande och krävande hud

PROBLEMEN

Har du fina rynkor och linjer i ansiktet? Har du fina linjer runt munnen eller ögonen? Är din hud inte lika ljus som den brukade vara? Är den ofta matt och trött? Har huden svårt att anpassa sig för temperaturförändringar? Har ditt ansiktskonturer förlorat sin fasthet? Har din hud förlorat elasticiteten och känns slapp? Är huden tunn, uttorkad och/eller torr?

HEMLIGHETEN

Lakshmi ANTIAGE serie är ett unikt behandlingsprogram som bromsar hudens åldrande på ett holistiskt sätt; skyddar huden mot dagliga påfrestningar och hjälper den upprätthålla sina viktiga funktioner. Produkterna och behandlingarna hindrar för tidig nedbrytning av elastin, stimulerar hudens naturliga kollagensyntes och självgenererande egenskaper. Anti-age serien förbättrar hudens ton, kompakthet och fasthet. ANTIAGE seriens unika Anti-rynk egenskaperna beror på ett brett spektrum av aktiva principer såsom liposomer, alger, bakterier, eteriska oljor och vegetabiliska extrakt med unika egenskaper, berikade med guld, onyx, korall, opal, topaz, diamant, smaragd, rubin essenser framtagna med urgamla metod som har sina rötter i den tusenåriga visdomen ayurveda.

RESULTAT

Ger en nyskapande och omformande effekt av din hud, vilket ger ditt ansikte en ny fastare kontur. Huden återfår stegvis sin perfekta fuktbalans, djupt ner i huden. Huden återfår sin lyster och ser mer strålande och synbart yngre ut. Huden återupplivas, känns fräschare och mer tonad. Rynkor och fina linjer minimeras och blir mindre framträdande.

BROMSA … åldrandet av din hud med naturens hjälp och LAKSHMI ANTIAGE!

Länk till webbshop Laveda eller mer produktinformation på engelska  

Mogen hud med mörka fläckar, ljusare hur, UV-skydd

ANTI-AGE LIGHTENING LINE

För en ljusare och jämnare hudton

PROBLEMEN

Mörka fläckar framträder mest hos kvinnor i klimakteriet eller under graviditet, men ökar idag, pga den moderna livsstilen med överdriven solexponering, även på yngre kvinnor och män. Många upplever pigmentfläckar som ett problem, men få använder specifika produkter som är anpassade att dämpa dem. Det går idag skydda sig effektivare och dämpa fläckarnas mörka färg vid regelbundet användande.

HEMLIGHETEN

Alpha arbutin som utvinns ur mjölon, har en dämpande effekt på kroppens enzym, tyrosinase, involverat i processen som skapar melanin i huden. Arbution i samverkan med lecitin, vitamin E, vitamin C och citronsyra, alla antioxidanter, vars verkan också hämmar överaktiv syntes av melanin. Titandioxid (naturlig solskyddsmedel) i produkterna skyddar även huden mot dagen UV-strålar och dämpar bildandet av nya fläckar.

RESULTAT

Huden naturliga försvar stärks och dess färg blir mer jämn, klar och ljusare.

Länk till webbshop Laveda eller mer produktinformation på engelska  

 

ANTI-AGE SUBLIME LINE

Serien med speciellt lyftande effekt

PROBLEMEN

Lakshmi Sublime Serien är ett unikt program som bekämpar hudens åldrande genom att ge huden ett fullständigt skydd mot de angrepp som den utsätts för dagligen. Huden visar tydliga tecken på rynkor? Huden tappar spänst och vitalitet!

HEMLIGHETEN

Serien syftar till att hämma nedbrytning av elastin och ge intensiv stimulans av kollagensyntesen och hudens självförnyande förmåga. Hudens ökade ton, kompakthet och fasthet beror på flera faktorer då urgammal örtkunskap varvas med modern forskning och vetenskapliga studier. Shatavari (Sparris racemosus) känd inom ayurveda för sin extraordinära stärkande och föryngrande effekt, Gotu kola motverka förlusten av elasticitet och rynkor. Terminalia chebula (haritaki) att bromsar kronologiskt åldrande. Withania somnifera (ashwagandha, indisk ginseng) ökar hudens försvar. Den patenterade ingredienser Glutation och hyaluronsyra gör huden fast och slätar ut rynkor, genom att förse huden djupt ner i dess olika lager med fukt och värdefull näring.

RESULTAT

Omdefinierar ansiktetskonturerna med en fyllande och uppstramande effekt. Huden visar en omedelbart synlig effekt, får en ökad lyster, och ser synbart yngre ut med en tydlig minskning av trött och slapp hud. Ihopsjunken vävnads fylls och linjer blir mindre framträdande. Kliniska studier visar en 30% minskning av rynkors djup efter 30 dagars regelbundet användande av Sublime Lift Filler

GLUTATHIONE

kraftfull aktiv antioxidant - nya Generations hudvård, patenterad ingrediens i Italien framtagen av universitetet i Florens, som garanterar exklusivitet och funktionalitet. Designad för att föryngra och förnya huden. Känd för att motverka fria radikaler och hudens cellulära åldrande.

Länk till webbshop Laveda eller mer produktinformation på engelska